Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zesmutawy

nazywałem Ją PIĘKNA.... Ona mnie nie chciała znać ;-/

Polecane posty

Gość zesmutawy

czy to normalne? Jakbyście dziewczyny reagowały jakby nieznajomy (nie chciała się przyznać jak ma na imie) który chce Was bardzo poznać, zaczął Was nazywać PIĘKNA Co byście o kimś takim pomyślały

Raz w żartach koleżance powiedziałem że jest śliczna (nie miało to pokrycia z rzeczywistością ani nie miało żadnego innego celu, prócz zażartowania), ona odparła że ja też, całkiem na serio :O Dziwny jest ten świat :D

Gość zesmutawy
pytanie do kobiet (!!) Ona była/jest bardo ładna... troche nieśmiała i chyba troche zakompleksiona

Gość napisałem elitarne?!
Jak ją tak nazwałeś to pewnie tak ją widzisz,moja rada przestań zawracać pupę na forum przenieś się na maile ,telefon alboo cos, tu się rozmawia na poważne tematy!to elitarne forum.!..:O

Gość vzcbkdbj
co drugi głupek używa tego blefu. pomyślałabym, że jest podrywaczem.

Gość vzcbkdbj
pokaż jej czynami, że ci zależy. same słowa...to wiesz, jednym uchem wlecą, drugim wylecą...

Gość dgosb nlcxm
miło, ale tyle dupków po tym świacie chodzi, że same komplementy nie robią juz wrażenia.

No fakt, czasem bardziej jakąś ukrytą pobudką pachną niż chęcią poprawienia humoru.:D

Gość IMO13811
Racja. W dzisiejszych czasach, aby spodobać się kobiecie nie wystarczają tanie komplementy. Trzeba jej pokazać wnętrze - portfela...

IMO, wysłałam naszą nowelę fantastyczno- naukową do Nowej Ery, jak się PWN dowiedziało, a potem szereg innych wydawnictw to teraz ciągle podbijają cenę. Będziemy sławni i bogaci. :D

Gość dsajfnsjdfng
trzeba jej pokazać, że ma się jaja, że się będzie o nią dbać i że się umie zawalczyć o to na czym ci zalezy. po co kobiecie ktoś kto słodzi i nic za tym nie stoi? słowa, to każdy umie wypowiadać, ale żeby jeszcze te słowa miały pokrycie...

Gość IMO13811
Klara - trzeba będzie skonsumować nasz sukces. :classic_cool:

Gość IMO13811
Będziesz zachlewała taki sukces tanim winem?! Ja pot i krew włożyłem w tą nowelę, a ta internetowe wino z biedronki chce chłeptać! Oj Klaro...

Tylko jedno mnie gnębi.. Czuje, że ta powieść została niedopowiedziana, jakby nie nastąpiło w niej jeszcze ostatnie słowo. :(

Gość IMO13811
Klara - nie da się ulepszyć tego co doskonałe. :classic_cool:

Mimo wszystko czuję wewnętrzny niepokój, że puenta powinna być inna, a została taka ponieważ mnie sen zmorzył. Czy to możliwe? 😭

Gość IMO13811
Skądże znowu. Pointa jest zgodna z rzeczywistością. Może Twój niepokój wynika właśnie z senności, która Cie dopadła. Wiadomo, że człowiek senny, to człowiek z wolniej działającym umysłem, a już w szczególności kobieta. :classic_cool:

Nie, to na pewno nie przez sen, ja intensywnie czuję że główna idea dzieła została sfałszowana przez jakiś farmazon, który nie ma odniesienia do rzeczywistości. :(

Gość IMO13811
Klara - muszę przyznać Ci rację. Farmazony były straszne, ale ja pomimo późnej już pory zdołałem uchwycić wreszcie prawdziwy sens naszej powieści. Stąd jej sukces. :classic_cool:

IMO, nie rozumiesz, ja czuję, że zakończenie zniekształca jej pierwotną ideę. :classic_cool:

Gość IMO13811
Klara - doskonale rozumiem. Prawie już spałaś kiedy opublikowałem wersje ostateczną, dlatego pewnie pamiętasz tylko część przedostatnią naszpikowaną błędami logicznymi i przekłamaniami merytorycznymi. Ja wszystko poprawiłem - przecież bzdur by nie wydali. :classic_cool:

Gość zesmutawy
prosze się trzymać tematu... ps. ja sobie dałem spokój z Nią..... po roku dowiedziałem się jak ma na imie, oczywiście nie od Niej.. A chciałem się poprostu dowiedzieć jak Wy byście zareagowały

IMO, mimo zmęczenia do końca zachowałam przytomność umysłu i przeczytałam zakończenie, niestety coś mi w nim nie pasuje. Nawet krytycy literaccy opiniują naszą powieść jako tajemniczą i niedopowiedzianą.

Gość IMO13811
Klara - może nie pasuje mało stanowczy ton jakiego użyłem... A krytycy mają rację - to ciężkostrawne dzieło. Trzeba przeczytać parę razy, a nawet wrócić do niego po latach, aby docenić kunszt naszej powieści. To będzie klasyk. ;)

Gość akurat mówienie per PIEKNA
jest dosc oklepane i nic specjalnie nie znaczy, raczej irytuje. Do mnie niektorzy faceci tak mówa ( słuchaj, Piekna - itd).Nic kompletnie to nie znaczy