Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo pragnę dziecka

chyba jestem w ciąży

Polecane posty

Gość zakochana i szczęśliwa 21
My mamy takie samo podejście:)Trochę późno zaczęliśmy starania,bo od 19 dc...ale wtedy miałam niby owulację:)Również będę bardzo szczęsliwa jeśli się uda:)

Dziękuje i wzajemnie:)Napiszę co i jak:)

Ja mam 21 latek i też studiuję:)Co będzie to będzie:)Ale bardzo chcemy tego maluszka:*

ja tez bardzo chce tylko nie wiem czy nie bardziej od mojego chlopaka ale wiem ze mnie kocha i chce ze mna juz byc zawsze

Gość bardzo pragnę dziecka
wczoraj bylam u gina i jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!! to trzeci tydzień... tak sie ciesze!!!!!!!!!!

Gość ohoho
a gin jakim cudem zobaczył 3 tyg ciążę bo ja jestem w 6 i dopiero wczoraj zobaczylismy ciążę,a w 5 jeszcze nie bylo widac

Gość gagaga
Witam mam pytanie czy jak stosunek miałam przerywany i wytrysk w całości był na brzuchu to możliwa jest ciąża??? 25,04 miałam ten stosunek. i najwcześniej to kiedy można zrobić test??? PROSZĘ O ODPOWIEDŹ a 19 dni po stosunku zrobiłam test, nie za wcześnie go zrobiłam?? ?????Wyszedł negatywny co mnie cieszy:)

Gość bardzo pragne dziecka
no jakimś sposobem zobaczył skoro mi powiedział że jestem w 3 tyg ciąży...

Gość autorko sorry ze zapytam
gratuluje autorko:) ja rowniez jestem w Twoim wieku i w krotce wychodze za maz a potem pewnie bedziemy sie starac o dzieciatko :)

Ginekolog nie potwierdzi 3 tyg ciazy badaniem !!!! 3 tyg ciąża to 3 tyg od ostatniej miesiaczki - chyba żartujesz :D

Gość gagaga
Asia:::: a 19 dni po stosunku zrobiłam test, nie za wcześnie go zrobiłam?? ?????Wyszedł negatywny co mnie cieszy

gagaga 19 dni po ryzykownym stosunku test powinien byc wiarygodny ale... bywa i tak że testy nie pokazuja ciazy długo a dzidzia jest

gagaga dla pewności zrób betę z krwi - juz będzie pewny wynik

Gość gagaga
jak stosunek miałam przerywany i wytrysk w całości był na brzuchu to możliwa jest ciąża??? 25,04 miałam ten stosunek.a okres miałam od 20.04 do 22.04

gagaga ja bym była spokojna :) żadko facet ma plemniki w płynie przedejakulacyjnym stąd te ciąze z przerywanego ale zapewniam nie zdarza sie to często jeśli zdążył wyjąc oczywiście

Gość gagaga
Asia:::: przed czym jeśli zdążył wyjąc oczywiście??

Gość gagaga
Asia:::: A ponoć plemniki w płynie przedejakulacyjnym są z poprzedniego stosunku ??tak czy to prawda??

Gość gagaga
Asia:::: A przed czym miał zdążyć wyciągnąć?? Przed wytryskiem??? Długo przed tym wytryskiem wyciągnął:)

jeśli wyjął przed wytryskiem w odpowiednim czasie to o ciazy nie ma mowy :) nie masz się czego obawiac i o ile nie było plemników w płynie przedejakulacujnym - wystarczy że facet odda mocz po ostatnim stosunku i cewka jest wolna od plemników

Gość gagaga
no pewno że oddał mocz przed stosunkiem:) dziękuję Ci Asiu:::: bardzo za informacje:)

Gość gagaga
a po stosunku też oddał mocz:) a to jak nie oddał po stosunku moczu to wtedy te plemniki są w tym płynie???jak dobrze rozumiem??

Gość gagaga
Asia:::: Dziękuję Ci jeszcze raz bardzo bardzo:):) uspokoiłam się

plemniki po ostatnim stosunku zostaja w cewce , następnie kiedy zaczynacie sie kochac one mieszaja sie z płynem przedejakulacyjnym - są zdolne do ruchu i zapłodnienia wtedy - jeśli ten płyn dostanie sie do pochwy to spowoduje zapłodnienie, sam płyn plemników nie zawiera nigdy były badania wykonywane na mężczyznach więc jest to potwierdzone

Gość gagaga
Asia:::: A no to się już nie stresuje bo oddał mocz bankowo dużo razy bo nie było stosunku jeden po drugim:):) dzięki za informacje:):)

Gość gagaga
Asia:::: jak to dobrze czasami popisać na forum i popytać sie o parę spraw i jest się mądrzejszym:):) czyli jak oddawał mocz a napewno oddawał to nie ma ciąży?:):)