Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo pragnę dziecka

chyba jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gagaga
dzięki Asiu:::: za odpowiedzi:):)

Gość ja się martiwe........
może wy mi cos poradzicie okres powinnam dostać 6.05, spoznia mi sie juz ponad tydzien kochałam sie z meżem bez zabezpieczenia ale juz po dniach płodnych ale zrobiłam już 2 testy i nic nie wyszło co mam zrobic dodam ze w ostatnim czasie bylam na wakacjach

ja się martiwe........ skąd wiesz że po płodnych ?? cykl potrafi sie przesunąc z byle powodu , bez zabezpieczenia więc ciaza możliwa , 2 wersja to wyjazd mógł opóźnic miesiączkę więc tak jak mówie ryzyko ciązy tu jest

Gość gagaga
ja się martiwe........ a to też zależy czy skończył w Tobie nie??

czułam jajeczkowanie. nie wiem już głupieje, 2 testy wyszly negatywnie, robione po 10 dniach od stosunku pytam co zrobić? czy już czas żebym poszła do ginekologa? czy poczekac do 2 tygodni ?

skończył. mąż chciał 2 dziecka, ja mam wciąż mieszane uczucia.. głupie ale prawdziwe

poczekaj do 2 tyg w międzyczasie zrób betę z krwi - to pewniejsze niz zwykły sikaniec - może nie jestes w ciązy to test Cie tylko uspokoi lekarz niewiele będzie jeszcze widział

Gość gagaga
ja się martiwe........ a to znaczy że skończył w Tobie. ginekolog może nie potwierdzić aż tak wczesnej ciąży

a ile beta kosztuje?

no nie wiem, pójdę chyba jutro do ginekologa, albo poczekam jeszcze te kilka dni.

do ginka zawsze możesz iśc ale nie powie on jeszcze czy będzie ciąza jeśli chodzisz na Nfz to idź inaczej szkoda płacic teraz za wizytę

pojde, bo mam dość życia w niewiedzy:) albo zrobie jezscze z samego rana test, choź wydaje mi sie ze to nie ma roznicy, bo jak byłam w ciąży z córką, to test robiłam po południu i pokazał natychmiastowo 2kreski. teraz robiłam testami ktore maja wysoką czułośc z tego co wyczytałam bo 25 mlU /ml.

nie musisz rano - można w każdej chwili zrobic - one są bardzo czułe ale bywa ze niekiedy nie chca pokazac ciązy nawet kilkutygodniowej - mi jednak pokazywały zawsze prawdę

dzięki za odpowiedź. robiłam w południe, teraz do tego wszystkiego doszły nerwy, bo chciałabym już wiedzieć. Ja też w życiu zrobiłam wiele testów, zawsze prawde mi pokazywały. Moge mieć jakaś infekcje dróg moczowych bo 2 razy w ostatanim miesiącu miałam przeziębiony pęcherz. Poza tym pobolewają mnie jajniki, a dzisiaj wstałam wyspana, a mam takie oczy pokrążone że szok, możę okres przyjdzie;]

Gość edytkaaaaa
ja jestem w 14 tygodniu ciąży. czekałam na to prawie 12 lat. trzymam kciuki za wszystkie kobiety, które chca a nie mogą

edytkaaaa gratuluję serdecznie:) powiem szczezrze że ja wolałabym, żeby ten okres mi jednak przyszedł, bo teraz to nie bylby dla mnie dobry czas na dziecko, ale jeśli okarze się że jestem w ciąży to oczywiście że będę się cieszyła, nie bede miała wyjścia:)

ja się martiwe........ nie denerwuj się bo niepotrzebnie nerwami sobie opóźniasz okres i jeszcze bardziej sie nakrecasz

Gość edytkaaaaa
ja się martwię....nie myśl za dużo. :) będzie co ma być. ja po 12 latach starań i juz dawno po 30...... boje sie i martwie o wszystko gorzej jak nastoaltki, które zaliczą wpadkę:)

edytkaaaaa to cud jakiś że po tak długim czasie doczekaliście sie malenstwa :) ciesze sie razem z Toba :) ja tez obecnie w ciązy 12 tygodni - ze wzgledu na wiek nie było łatwo zajśc ale dzieci juz mam więc nie byłam bardzo zdesperowana bardziej mój obecny mąz :)

Gość edytkaaaaa
mój mąż ma 40 na karku. to nasza pierwsza ciąża. powiem szczerze że przechodziłam wszystkie etapy mierzenia się z tym problemem, by w końcu zaliczyć wpadkę:)

milo poczytać jak ktoś się tak cieszy:) gratuluje:)

Gość edytkaaaaa
przez kilka dni po teście pozytywnym, leżalam patrzyłam w sufit i nie wiedzialam co mam myśleć....:) kobiety są pokręcone

edytkaaaaa coś w tym jest że jak stajemy na głowie aby sie udało to nici , jak sobie odpuścimy natychmiast wpadka :) u mni e tak było - poluzowałam sobie po półtora roku starań i ... wpadka :)

moim pierwszym odczuciem było przerazenie - haha my kobiety jesteśmy dziwne :)

rozumiem Cię.. ale nic w życiu nie ma cudowniejszego od tego, jak kładą Ci pierwszy raz na piersi Twoje dziecko.. dla takich chwil się żyje!

Gość edytkaaaaa
najdziwnieszeest to że zawsze myślalam że będe zachowywac się w ciąży jak ,,niepełnosprawna" jak już się tego doczekam, że będę leżeć i rosnąć. a zadziwiam siebie samą, pracuje,czuję się świetnie, organizuje przeprowadzkę, i mam tyle energii że mogę przenosić góry... chyba zboczyłam z tematu wątku:)

ja się martiwe........ zgadzam się z Toba ale kolejne macierzyństwo jest juz bardziej świadome i stąd te lęki - chce się dziecka ale jak juz staje sie to faktem zaczynamy si ę nagle wszystkiego bać

edytkaaaaa mnie tez energia roznosi - pierwsze tyg były troszkę ospałe ale teraz mam masę energii i chęc na wszystko :)

Gość edytkaaaaa
ok musze się pożegnać z wami kobietki:) trzymam kciuki za wszystkie za to co chcą żeby się doczekały za to co nie chcą teraz żeby maleństa poczekały jeszcze:) życzę miłego popołudnia