Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo pragnę dziecka

chyba jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Sylwia000:)
CZesc dziewczyny widze ze temat sciwrzy to chce sie dopisac i procis was o pomoc!!!!:( w marcu miesiaczka spoznila sie 30 dni ale dostalam potem dostalam mdlosci wymiotowalam spalam czesto zazwyczaj o 12 rano znowu sie kladlam spac po 16 dniach od miesiaczki dostalam kolejnej i trwala 3 dni dalej bylo mi niedobrze dodam ze nic nie moglam jesc i schudlam 6 kg poszlam do lekarza internisty dostalam skierowanie na badania watroby i tarczycy wyniki negatywne i powiedzial mi ze to prawdopodobnie ciaza...macal mi brzuch ale piersi mnie nie bolaly...teraz mam napady i jem wszystki i w wielkich ilosciach i strasznie bola mnie sutki nawet nie moge pac na brzuchu...;/ co Wy o tym myslicie?? co mam zrobic? nie jestem juz z facetem z ktorym moge byc w ciazy os 2 miesiecy strasznie sie boje:(

Gość Sylwia000:)
jejku naprawde tak sadzisz?? rozmawialam z mama i ona mowi ze dla niej to nie ciaza bo mam miesiaczke ale wiadomo ze w tamtych czasach bylo inaczej teraz kobiety maja miesiaczki nawet do 4 miesiaca...ehh...jutro musze isc do lekarza koniecznie...strasznie sie boje!!!!!:(:(:( a kesli bede w ciazy to co mam robic nie jestem juz z tym facetem:(

Gość dziwaczna
mam nieregularne miesiączki. od zawsze tak było że najpierw cykle trwają po 28, potem 48, 30, 54, 26, 50 i tak się wahają. Tym razem mój cykl trwa już 60 dni. Dwa tygodnie temu bolały mnie piersi, potem przestały a teraz zaczęły znowu boleć i są nabrzmiałe. Śluz jest gęsty, lepki i jest go mało. Zbliża się miesiączka czy może to już ciąża?