Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONajestem

Ocencie ma figure

Polecane posty

Super tyłek właściwie to tak wygląda mój ideał kiedyś zakochałem albo zauroczyłem się w takiej dziewczynie tylko że miała bielszą karnację. Zrobiłbym dla takiej wszystko. To ty zakładałaś tu już wcześniej temat? Masz chłopaka? Co Ci się w tobie nie podoba masz jakies kompleksy?

Gość kalinkaaaaaaaaa
Szczupła figura, całkiem ok ale talia.... Talia bardzo kiepsko zaznaczona, Poćwicz ją robiąc np skręty tułowia

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Popracuj nad wcięciem w talii, ale ćwiczeniami, a nie dietą.

Gość ONajestem
wiem wlasnie ze mam male wciencie ale czy cwiczenia cos pomoga? tak to ja wczesnie pisalam na forum

Gość ,,k,,
Zmień fotografa bo na tym foto to brak dupy, z przodu jakbyś się bobu najadła. Kicha jakich mało, schowaj to zdjecie bo jak Ci zaczną tu "słodzić" to wpadniesz w mega kompleksy.

nie wiem czy cwiczenia duzo dadza ma taka figure i juz a mi sie bardzo podoba tamta dziewczyna ktora kochalem ma takiego przystojnego i fajnego faceta to chyba jest wszystko ok.

Gość hm..... hm
40 lat 168 cm w biuscie 90cm w tali 65 cm w biodrach 92 cm waga 53 kg wiec.............

Gość nawetnawet
jak dla mnie niczego sobie, fakt troche brak wciecia w pasie i wyglada to jak siekiera odciete, teraz albo popracuj nad tym albo dobij...

Gość martinaaa
są takie cwiczenia na talię. Ja je wykonuję i dają efekty. Mam podobną figurę do Twojej :)

Wyglądasz naprawdę dobrze, talia- bez rewelacji ale źle nie jest ;) możesz się podobać ;)

Gość ONajestem
martinaaa a jakie to sa cwicznia?

Gość Szymuś
Męska dupa, brak wcięcia pasie, biodra też do niczego.

ONajestem odpowiedz na moje pytania masz chłopaka? czujesz że masz powodzenie? co Ci nie pasuje w twoim wyglądzie? czemu wstawiasz tu swoje fotki? jesteś ładna i niczym się nie przejmuj najlepsze ćwiczenie to bieganie.

Gość martinaaa
stajesz w rozkroku, rece na boki( na wyskosc ramion) i obracasz je wraz z tułowiem na boki, nogi nieruchome. Cięzko to opisac, mam nadzieję że jednak wiesz o co chodzi :)

Gość ONajestem
mam meza kolego. Wstawilam tu zdjecie bo chcialam poznac opinnie innych o mojej niezbyt ladnej figurze. Nie czuje sie ladna i jak mnie krytykuja to przyjmuje to z gorycza ale co zrobic taka uroda

Gość cocos nucifera
przylacze sie do innych: zero talii. miedzy biodrami i pasem masz tylko 10cm roznicy, idz z tym do lekarza - kiedys czytalam, ze powinno byc okolo 20cm lub nawet wiecej u kobiet, jesli jest mniej to jakis problem zdrowotny moze byc... ale ogolnie, to te 82cm w biodrach to strasznie malo... normalnie kobiety przy takim wzroscie tyle nie maja, przy tylu w biodrach, powinnas miec z 55 cm w talli i wazyc z 46kg max i miec max 160cm...

Gość ONajestem
i dziekuje ze piszesz ze jestem ladna pochlebia mi to:)

Gość martinaaa
generalnie to jest mnostwo opisanych cwiczen w necie, moze niektore pomoga :)

Gość ONajestem
martinaaa dzieku wiem o co chodzi:) ale nie sadze zebym byla chora przez to ze mam za duzo w tali a za malo w pasie

Gość ONajestem
tzn w biodrach

Gość martinaaa
jestes zdrowa- taka budowa ciała, ja mialam straszna ale odpowiednie cwiczenia na brzuch talie przyniosły efekty wiec sie nie przejmuj:)

Też myślę że to taka budowa ciała ćwiczenia na pewno nie zaszkodzą i dla mnie jestes sliczna.