Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczekaa

9kg

Polecane posty

hej ;) ktora dziewczyna chcialaby wspolnie ze mna schudnac? wiek 19, chcialabym zrzucic 9 kg. mam na mysli cwiczenia + rozsadna dieta.

heej ja sie przyłączam do ciebie... od dzisiaj mam zamiar jesc mniej i cwiczyc.... bez żadnej konkretnej diety .. tylko po prostu zero slodyczy ograniczam sol i zero smażonego ... bd oila wode niegazowana i herbate zielona.. mam nadzieje ze nam sie uda ;p

Gość SzałCiał
hej dziewczyny! I co z waszymi planami bo i ja chętnie wziełabym się za siebie w końcu. Od jutra oczywiście, ale tak na serio:-) 9kg- tyle bym właśnie chciała zrzucic. Bez szczególnej diety, po prostu ograniczyc jedzenie,więcej zdrowej żywnosci, no i dawka ćwiczeń dziennie. Co wy na to? Nie szybko, ale trwale.

No dziewczyny dajcie znać. Jutro tu zajrzę, może dzisiaj. Mam nadzieję, że będziecie:-)

Hej dziewczyny można się przyłączyć? Razem zawsze raźniej. Ja od 3 dni jestem na diecie wodnej. Piję po kilka litrów wody dziennie dzięki czemu prawie wcale nie jem. niestety nie wiem jak to się ma wagowo ponieważ zepsuła mi sie waga. Dzisiaj wychodzę w gości więc zobaczę po spodniach ktorych dawno nie nosiłam:) Powodzenia :):)

Dieta wodna...Góra dzień bym wytrzymała, dlatego chciałabym coś dla mnie bardziej realnego do spełnienia. Mniej żrec to dobra opcja na początek.

No i od dzisiaj mniej jem ;P na razie zjadam ziemniaki (bez soli) z jogurtem naturalnym i do tego gotowane udko no kostce rosolowej ... i pije wodę .... Wieczorkiem pocwicze tak z godzinke.. jakies brzuszki skakanie na skakance i cos tam jeszcze wymysle ;P Pozdrawiam ;)

dziewczyny jak znacie jakies dobre cwiczenia to napiszcie o nich ja znalazlam w necie takie moze wam sie przyda... : 1.Stajemy w szerokim rozkroku. Ręce kładziemy na biodrach. Następnie unosimy się w górę wspinając na palcach, potem uginamy nogi, i z takiej pozycji znowu wspinamy się na palce. Powinniśmy czuć jak pracują nam wewnętrzne partie mięśni ud. Ćwiczenie wykonujemy 10 razy. 2.Stajemy prosto. Ręce trzymamy na biodrach. Następnie robimy daleki krok w przód prawą nogą, uginamy lewą nogę, prawa noga zgięta w kolanie powinna tworzyć kąt ok 90 stopni. Przy czym zachowujemy wyprostowany tłów i ręce cały czas na biodrach. Podnosimy się do góry stojąc nadal w rozkroku, po czym powracamy do pozycji wyjściowej. Z lewą nogą analogicznie. Ćwiczenie wykonujemy po 10 razy na nogę. 3.Stajemy prosto. Ręce trzymamy na biodrach, następnie wykonujemy daleki krok w tył prawą nogą, uginamy prawą nogę, dotykając kolanem ziemi. Przy czym tułów jest wyprostowany, a ręce cały cza na biodrach. Podnoismy się do góry, stojąc nadal w rozkroku, po czym powracamy do pozycji wyjściowej, analogicznie wykonujemy ćwiczenie z lewą nogą 10 razy. 4.Oprzyj się wyprostowanymi rękoma o ziemię, a nogi trzymaj złączone i ugięte pod kątem prostym. W takiej pozycji wyprostuj prawą nogę i wykonuj nią 10 zgięć w bok, w okolicy bioder. Następnie tak samo zrób z lewą nogą.

ja dzisiaj biegalam w miejscu, przez godzine ;) zazwyczaj robilam to po 20 minut aler teraz mam nowy sposob ;) wlaczam sobie film i ogladam przy tym cwiczac ;) film wciaga, a dzieki temu nie mysle o zakonczeniu biegania, w taki sposob godzine 'biegalam' z przyjemnoscia ;) ktoras z Was probowala cwiczyc w folii sniadaniowej ??

tzn. w folii spozywczej ;) po prostu zanim zaczne cwiczyc, uzywam balsamu do ciala a pozniej owijam sie folia, zastanawiam sie czy to naprawde cos daje i chcialabym uslyszec opinie innych dziewczyn.. ja sadze ze tak poniewaz szybciej cialo sie poci, tylko kiedys wyczytalam na jednym z forum, ze cellulit sie zwieksza w co nie watpie.

a skad Paulina jestes ? Ile wazysz i przy jakim wzroscie? Udalo Ci sie kiedys zrzucic znaczaca ilosc kilogramow ? Jezeli tak to w jaki sposob ;)

Ja mam 171cm i waze 75 kg... Jak bylam w podstawowce bylam pulchniutka bardzo... w gimnazjum i w technikum wazylam 68 kg.. nie staosowalam zadnej diety po prostu duuzo sie ruszalam a teraz przytylam .. ze wzgledu na moje lenistwo ... ;( trzeba sie w koncu wziasc za siebie ;))) Ja jestem z Piotrkowa ... a wy skad jestescie ?

Kurde i nie wytrzymala i zjadlam dzisiaj pizze ;( a o coli to nie wspomnę ;((( A wy jak tam z odchudzaniem...? Od poniedzialku zaczynam tak na serio sie odchudzac i mam nadzieje ze mi sie uda ;))))

Hej dziewczęta:) Jak leci? Dajecie radę? Ja sie cały czas staram , zobaczymy co z tego będzie:)

Witam ;p ja tez sie jakos staram i mam nadzieje ze waga bd leciala w dol.... codziennie rano pije wode przegotowana z cytryna... to naprade pomaga polecam ;)

dziewczyny, a moze ulozymy sobie jakis jadlospis ? i bedziemy sie do neigo stosowac? :D mzoe to glupie ale moze dalybysmy rade? zalezy oczywiscie jaki macice tryb pracy. po prostu polecimy sobie jakies dobre dania na sniadanie, obiad i kolacje. ja mam 174 i waze 59 ale 2-3 lata temu wazylam 69 i schudlam na 52 i chce do tego wrocic bo niestety przez zime nadrobilam 7 kg a to ejst duzo... bo mam grubsze uda i wstretne boczki. mzoe pomyslicie ze przesadzam ale to nie o to chodzi ze chce byc niewiadomo jak szczupla ale jestem osoba, ktora jest na tyle uparta i daze do celu, bo lubie zalozyc co chce, wiedzac ze zadne boczki itp mi nie bd wystawac. ja jestem z okolic Rzeszowa.

52 wow to ty bd bardzo szczupla... Ja nie lubie miec okreslonego jadlospisu bo wiem ze nie dam rady jesc to co musze... ja jem na to mam ochote .. chodzi mi o produkty dozwolone podczas schudniecia.... ja narazie schudlam pol kg a wam sie cos udalo zrzucic ?

Hej. Jeśli chodzi o mnie to niestety ale też nie mam konkretnego jadłospisu. Po prostu staram sie nie jeść. Wczoraj np. eypiłam kubek szczawiowej zupy. Reszta to woda woda woda. Niedługo zbankrutuje:):):)Trzymajcie się dziewczyny. Odezwę się późnym wieczorkiem albo jutro.

to w takim razie dziewczyny co jecie? sniadanie/obiad/kolacja, ile razy dziennie ? uprawiacie jakis sport?

Gość litka 13
Ja już wcześniej wspominałam że jestem teraz na diecie wodnej. Mówiąc szczerze wypijam dziennie ok 5-6 litrów wody i ostatnio nic nie jem. Przed wczoraj wypiłam kubek zupy szczawiowej wczoraj zjadłam 1 małego pomidora i pół ogórka a dzisiaj jeszcze nic nie jadłam. Ćwiczę systematycznie . Brzuszki, ćwiczenia na pośladki i uda i na ręce:)

a wczesniej probowalyscie jakis innych diet? a Ty litka nie martwisz sie ze po tej diecie nagle bd szał na jedzenie i nagle to co zrzucilas to w jeden dzien nadrobisz?? jaki jest Twoj cel ?? ile wazysz? :)

Nie martwię się że się rzucę na jedzenie. Bo ja nie jestem typem obżarciucha . Przytyłam nie dla tego że siedzę i się opycham tylko dlatego że 1,5 roku brałam sterydy. A ponieważ zawsze zażyłam max 50 kg, teraz jak przestałam brać leki chcę szybko schudnąć i stąd dieta:)