Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostry ból brzucha przed okrese

ostry ból brzucha przed @

Polecane posty

Dzisiaj mam 27 d.c. i jutro spodziewam się @. Dzisiaj od samego rana zaczął mnie pobolewać na przemian dół brzucha, już myślałam, ze to @, cały czas chodziłam sprawdzać, bo wydawało mi się, że przyszła, później zaczęło mnie strasznie kłuć w prawej części podbrzusza, do tego stopnia, że nie mogłam wstać z krzesła, parę minut to trwało, potem przeszło w dół bzrucha, trochę pobolało i już od ok. 3-4 godz. cisza. Jutro miałam test robić czy jest sens, kurcze ale nigdy tak nie miałam zawsze zaczął mnie boleć i w 5 minut miałam @.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjdc
skoro jutroo masz zrobic to zrób tu nie ma wrózek matkoooo:O chyba sie nie posrasz do jutra co?!

pytam czy któraś tak miała, Ciebie nie pytam o zdanie :)papa

?

Gość dziewczyno nieeee
nakrecaj sie czekaj spokojnie do@

ok.

NIE MIAŁAM JUŻ TAKI BÓLI, A JUTRO DOPIERO TERMIN @ WIĘC POCZEKAM JESZCZE :) MOŻE JUŻ WCALE MNIE BRZUCH NIE BOLI.. W NOCY JAKIES DELIKATNE KŁUCIA I TYLE...

Gość gremlinka
Kurcze tez czekam tak jak Ty na @ i tez dzieje sie u mnie jakis cyrk. Juz sama nie wiem czy hormony poglupialy z wiosny w 26 i 27 dc mialam okropny bol piersi, lekkie pobolewanie podbrzusza i plamienia (brunatny sluz) a dzis 28 dc spodziewalam sie potopu a tu wszystko ucichlo. Ty autorko oprucz boli podbrzusza masz jakies inne objawy?

Gremlinka miałam kłucia i swędzenie piersi ale klika razy, poza tym w 22 cyklu tak jak w pierwszej ciąży miałam kilka nitek na papierze czerwonych, widziałam na forum u kilku dziewczyn też tak miały i podobno to tak jak plamienie implantacyjne, a było to 8 dni po owulacji to by się zgadzało, nie miałam teraz plamień ale tak naprawdę wczoraj się spodziewałam bo miałam ból @ brzucha, później to ostre kłucie....Dzisiaj 28 d.c. miałam zrobić test ale nie zdecydowałam się. Może szkoda :( Zwykle dostaję @ albo w 28 d.c. albo rano 29 d.c. więc jak nie dzisiaj to oby nie jutro :) była @ :( A jak u Ciebie jest????

Gość gremlinka
No tez czytalam o tym krwawieniu implantacyjnym, ktore wystepuje od 8-12 dnia po owulacji, czyli u Ciebie sa duze szanse. Jestesmy na tym samym etapie 28 dc u mnie po burzy cisza tylko lekko bola piersi, ale slabiej niz 2 dni temu czyli troche kiepsko jak na spodziewana ciaze ,raczej gdzies sie zagubil okres. Jak sie nic nie zmieni to testuje w poniedzialek. Trzymam kciuki za 2 kreseczki

Gość gremlinka
A widzisz co do klucia i swedzenia piersi to mi towarzyszylo to samo uczucie kilka razy :)

Gremlinka ja chyba zatestuję jutro :) Jeszcze Ci zdradzę, ze ostatni cykl to była u mnie ciąża biochemiczna, którą poroniłam szybko, tzn. jakbym wcześniej testu nie zrobiła bym nawet nie wiedziała, ale dzięki temu porobiła sobie wszystkie badania hormonalne i wszystko jest w normie, więc zabraliśmy sie do roboty.

A jak z bólem podbrzusza u Ciebie?

Gość jhfhjgsdfhg
a moze autorko zrób juz test co.?!a moze czujesz juz bąble w brzuszku co??buhahahahahaha masakra.!ale mam bęke z takich idiotek jak wy,!

idiotką jesteś Ty :) buhahaha

Gość weronika córeczka
:)

Gość aaaaaabbbbb
Mnie zawsze boli brzuch przed okresem... nawet 3 dni przez zaczyna delikatnie pobolewać -.-