Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arafatka22

Polka z Arabem, Jakieś doświadczenia?

Polecane posty

Gość lili007
sorki ze przekrecilam twoj nick Arfatka22 a co do prezentu uwierz co bys nie kupila to i tak bedzie zadowolony liczy sie gest i uczucie jakim sie darzycie pozdro

Gość Arafatka22
cóż powiedzieć..? Wstyd mi żem z polski....:(

Gość lili007
nie tylko tobie ...

Gość lili007
nie matura lecz chęć szczera wiesz co daruj sobie ktos sie pode mnie podszyl i zglosilam to do usuniecia ja sie nie bawie w klocki lego i nie rozumiek komu na tym zalezalo bo napewno nie mi a moze to ty bylas a teraz chcesz miec powod do obrazania glupia nie jestem takze pilnuj swoj jezyk!

Gość Arafatka22
A co teraz się sprzeczać będziecie kto mature zdał lepiej??? Ludzie litości!!!!!

Gość lili007
nie arafatka ale nie lubie jak mi sie cos zarzuca a tak poza tym to masz juz jakis prezencik na oku ? w sumie nie dlugo to i ja bede musiala zaczac ogladac sie za jakims prezentem:)

Gość Arafatka22
lili007 prezent juz chyba mam. wczoraj sie rozejrzałam po jego mieszkaniu i wiem co mu kupić a mianowicie następną ramke na zdjęcie, on ma na tym punkcie fioła;) no i wsadze tam moją fotke:) Coby oznaczyć terytorium:)

Gość lili007
niezly pomysl moj tez ma fiolka na punkcie zdjec chyba kupie album hehe:) w sumie jeszcze nie wiem a moze cos w polsce wybiore hehe:)

Gość Arafatka22
lili007 gdzie mieszkacie?

Gość autorko sorki ale webster
ma recje i to ogromną !Ja miałam kiedyś przyjaciela własnie turka prawdziwego z krwi i kości .Pracowalismy w polsce oboje -razem Nie zapomne tego cudownego czasu ...ale po roku(!!!) zjawiła sie jego żona z dzieckiem :O nie chce mi sie pisać tego jak ją potraktował i mnie przy okazji Wywaliłam z domu na zbitą twarz przepłakałam wiele tygodni A wierz mI ,ze Suray potrafił być czarujący jak reszta tego stada :O dziś to wiem i szkoda ,że człowiek to takie zwierze ze nie uczy sie na błędach innych tylko dopiero na swoich ? Oczywiście jego bracia nie byli lepsi ...a dziwne ze dopiero potem zaczełam zauwazac jak traktują oni swoje kobiety .Zona z torbami zakupów zasuwa 4 metry za panem ,który ma łapska w kieszeni Matko jak dobrze ,że los mi sesłał opamiętanie ...widze ze ciebie nikt nie przekona trzymaj sie i wierz mi ,że tu 3 lata to mało zeby drania poznać a co dopiero 3 m-ce 🖐️

Gość prawda prawda i prawda
prawda i prawda

Gość Arafatka22
Nie jestem jak to sie ktos wyraził arabską maciorą!!!! Nie kocham tego faceta!! Nie planujemy przyszlosci wspolnej przyszlosci!! Ale wszystkim ludzia nalezy sie szacunek!!! a tego na kafe nie ma

Gość lili007
oj tak szacunek nalezy sie wszystkim nie wazne kto z kim jest a tez nie wiem i nie rozumiem dlaczego ich sie wszystkich wrzuca do jednego worka kazdy jest przeciez inny ... mam kolezanke jest z kurdem sa malzenstwem od 5 lat i naprawde dziewczyna jest szczesliwa razem wykonuja obowiazki dziela sie nimi nie jest niewolnica jest szanowana przez jego rodzine nie jest kura domowa ma wlasne zdanie nikt jej nie narzuca niczego takze naprawde o co wam chodzi ?kazdy ma prawo do wlasnego wyboru zycia jesli cos nie uda to tak samo moze byc i z arabem czy polakiem a wszyscy czepiaja sie tylko ich a polacy sa swieci ?watpie!

Gość lili007
arafatka ja z moim mieszkam w uk i czasami jezdzimy do polski w odwiedzinki:)

Gość lili007
wiesz arafatka ludzie nie pilnuja wlasnego nosa tylko czyjegos zeby od siebie odsunac uwage

Gość lili007
wiktoras to dziwne ze w uk takich par nie widzisz bo ja widze i to wiele i nie tylko polki sa z nimi i sie nie chowaja nigdzie i jeszcze nie spotkalam sie ze angole ich nie lubia bo ich to nie obchodzi kto z kim jest ale na forum kazdy jest madry i cwany ciekawe czy w realu tez:P

Gość Szymuś
Współczesny fundamentalizm wywodzi się ze świata islamu, a nie z Indii, Chin czy Afryki.

Gość Arafatka22
lili007 co tam słychac? jak sie czyta tych ludzi to witki opadaja:P

Gość Arafatka22
wiktoras cos tam cos tam, juz jeden cwaniaczek z podobnrgo topiku skoczył marnie, bo go laska docisneła, ty tez tak mozesz skonczyc, jak nie wierzysz wejdz na temat ja polaka on turek:P Dobra lektóra, z dobrym morałem, jak kończą cwaniaki na kafe:D:D Lili007 u mnie spoko, wczora zostałam na noc u mojego kolegi, i obudziłam się o 13:) Nawet nie słyszałam kiedy wyszedł do pracy, i z nim jest tak fajnie, tak inaczej:D:D:D

Gość Arafatka22
Brak słów gnomki:D:D:D

Gość lili007
niezle wpadl arafatka ten koles co hehe a cwaniaka udawal jaki to mocny a teraz w tyleczek wchodzi bo boi sie hehe:)

Gość lili007
tak czemu nie moze by wtedy cienko spiewali hehe:)

Gość Arafatka22
Arafatka 22 idzie spać:P:P Buziaki lili007!

Gość Arafatka22
:)

Gość Arafatka22
gdzie moja lili007:P:P:P

Gość Arafatka22
Gdzie moi sojusznicy:):):)

Gość zaniepokojona 98
ciekawi mnie kto tu wyzywa najmocniej kobiety?? czy płec meska?

Gość lili007
hi arafatka co tam slychac? jak tam przygotowania do urodzin twojego?

Gość Arafatka22
Urodziny juz w srode, a ja nie mam nawet prezentu.. ehhhh, zabiore go do kina, a pozniej hmmm uprzyjemnie mu wieczór:P A w sobote koniec z nami:D:D:D ehhh tak:P i nie pytaj dlaczego :/