Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arafatka22

Polka z Arabem, Jakieś doświadczenia?

Polecane posty

Gość paki2
ja mowilam o urodzie iranczykow. czytac si naucz.

Gość kobieta wyzwolona
paki bidulko mnie nie przekonasz, w ogóle nie pojmuję jak kobieta wychowana w kulturze europejskiej może zakochać się w facecie którego religia dopuszcza dyskryminację kobiet, nie wspominając już o honorowym zabójstwie, (nie tylko religia ale i ustawodawstwo państwowe), czy będą mieszkać w europie czy w innym miejscu ziemi, korzeni się nie wyprą, jak wrócą do kraju ojczystego będą bardziej zagorzałymi wyznawcami niż rdzenni mieszkańcy, aby zmyć z siebie hańbę przebywania z nieczystymi, poczytaj trochę literatury kobieto i ocknij się zanim będzie za późno

Gość paki2
widze ze nie ma tu ludzi ktorzy mysla wiec zostawiam to. ja wiem swoje wy 'wiecie' swoje i tyle. malomiasteczkowego, zamknietego, zasciankowego myslenia sie nie zmieni. przykro mi bo moj maz poczytal soie troche przed chwila i wiem ze jest mu przykro ze nie potraficie sie zachowac. nie kazdy arab to terrorysta. nie kazdy polak to idealny facet. tyle. zycze szczescia wszystkim. P.S. moj wiek nie ma tu zadnego znaczenia. jestem jaka jestem a jak komus to nie odpowiada to po jaka cholere sie mnei czepia. patrzcie na swoje zycie. amen

paki2 widze ze nie ma tu ludzi ktorzy mysla wiec zostawiam to. ja wiem swoje wy 'wiecie' swoje i tyle. malomiasteczkowego, zamknietego, zasciankowego myslenia sie nie zmieni. no własnie o tym pisałam :P JA wiem lepiej a wy gówno wiecie :P

Gość kobieta wyzwolona
Ok paki, nie każdy arab to terrorysta, ale każdy terrorysta to muzułmanin

Gość egipska kurwoksiezniczka
no przeciez paki do Anglii przyjechala a Anglia w porownaniu do Poski to dopiero jebany zascianek, przecierz Polska 50 razy lepiej wyglada niz ten caly angielski kraj z tymi ich czarnuchami, pakistanami i cala emigracja i najgorsze to jest to ze Anglicy sami sie do tego przyznaja i mowia tak spierdolilismy sobie kraj, a po czesci Polki kurwy do tego pomagaja. Ja pierdole Paki ty to chyba nic w zyciu nie widzialas i myslisz ze Anglia to chyba na koncu swiata sie znajduje to nie?:P, nastepna polkula Paki no nie :):P

Gość paki2
nie kazdy terrorysta to muzulmanin. poczytaj o poczatkach tych atakow terrorystycznych itp. to my chrzescijanie zaczelismy. ale nikt o tym nie mowi.

paki to po prostu polskie wydanie english chew:))))

paki2 nie kazdy terrorysta to muzulmanin. poczytaj o poczatkach tych atakow terrorystycznych itp. to my chrzescijanie zaczelismy. ale nikt o tym nie mowi. kiedy zaczelismy :O?

Gość paki2
ale chwileczke!! ja nienawidze anglii!!! tyle ze w tym roku jeszcze sie nie przeprowadzamy bo chcemy troche zarobic. kto powiedzial ze ja lubie ten kraj albo ze obydwoje chcey tu mieszkac? bo ja nic takiego nie mowilam. moj chlop chce rozkrecic biznes z moim ojcem.

Gość paki2
poczytaj. poszukaj a sie przekonasz. niprzyjemne ale prawdziwe. :/

paki2 poczytaj. poszukaj a sie przekonasz. niprzyjemne ale prawdziwe. :/ ja nie musze niczego szukac, ale chce abys odpowiedziala na pytanie : KIEDY MY, CHRZESCIJANIE ROZPOCZELISMY ATAKI TERRORYSTYCZNE ?

Gość goli345
czyli co? nieznacie zadnej takiej historii miłosnej co zakonczyła sie dobrze? ja z mojm znamy sie hmm moze 15l.. od 7l małzenstwem nigdy mi nic złego nie zrobił, mamy piekny domek auto, miło , wakcje, lubi polska kuchnie, gda po polsku nawet:) mamy 2 dzieci.. wszystko tak jak powinno byc... nie pije , nie pali.. szanuje kocha.. czego mam chciec wiecej.. jest przez was wyzywany bo urodził sie w takim kraju?? nie jego wina..chodz pochodzi z bardzo zamoznaej rodziny , wolał zyc w europie, jeden jego nie taki ruch i wi ze odejde od niego.. poki co jes bajkowo..

Gość api-api
to sa przypadki jeden na milion, a czemu to oni tak wszyscy chca zyc w Europie??????????tutaj nikt twojego meza nie zapraszal i nikt Arabow czy muzulmanow nie chce, jarzysz? Tak chca zyc w Europie bo to dla nich podstawowy dylemat jak podbic Europe, islam to kult a nie religia i bazuje na ekspansji, jesli nie udalo sie to militarnie w sredniowieczu bo zawsze dostawali w dupe bo znajdowali sie tacy ludzie jak Robert Guiscard lub Jan III sobieski, wiec teraz obrali inna taktyke. macierzynstwo i opanowanie Europy przez wzrastajaca muzulmanska liczbe narodzin i emigracje, zwlaszcza ze nasze liberalne rzady to popieraja bo spoleczenstwo jest przeciwko emigracji a szczegolnie muzulmanow do Europy.

nastepna sie odezwala co lubi eksperymenty ze swoim zyciem przeprowadzac " bo jak nie bedzie dobrze to od niego odejde", dziwny tok rozumowania kobiety, to po co takie eksperymenty robic.

Gość goli345
Zaden eksperyment. pprotu kiedys sie potkalimy gdzie tam.. i miłosc przetrwała, bylimy studentami. ale wtedy nie było tyle rasizmu co teraz.. mamy znajomych z takich zwiazkow mieszanych i jest im tak samo dobrze jak nam.. i mam gdzies co o na mylsa. leczy sie u niego poł Londynu, jet wspaniałym specjalist i człowiekiem i nie sadze zeby mi zrobił i naszym dzieciakam krzywde.Wyjechał na studia , bo nienawidzi swego kraju i systemu tam panujacego.

to dziwne, kazdy chce przyjechac do Europy bo nienawidzi systemu panujacego w ich kraju, a jak juz przyjezdza to szczeka ze Europa powinna przyjac shariah law i inne bzdety, wiec po co oni sa tutaj potrzebni. widze ze pani z Londynu wiec dziwic sie milosci do muzulmanow nie mozna bo przeciez caly angielski liberalny rzad pala do nich tak niesamowitym uczuciem ze jakby mogli to chyba by muzulmanow w dupy calowali, ale mam nadzieje ze to sie skonczy bo to juz sie konczy poniewaz ludzie maja muzulmanow i ich przekletej religii dosyc.

Gość wiktoras 840
no ale co z dzieciakami? musliny sa? opisz szerzej co z ta religia. niby jak moze nienawidzic pakistanu? tam mezczyzni rzadza kobietkami.

Gość goli345
moje dzieci sa chrzczone.. a moj maz nie jest jakis religijny.. czasem ma jazdy z postem tylko/a co one wybiora w przyzłosci ich sprawa ja tam strasznie religijna tez nie jestem

Gość jestescie chore
goli345 Zaden eksperyment. pprotu kiedys sie potkalimy gdzie tam.. i miłosc przetrwała, bylimy studentami. ale wtedy nie było tyle rasizmu co teraz.. mamy znajomych z takich zwiazkow mieszanych i jest im tak samo dobrze jak nam a ci wszyscy znajomi to polki i sniadzi i nigdy na odwrot ciekawe dlaczego(pytanie retoryczne:o

Gość fsdfsdfsdfsdfsdfd
przeczytaj ksiazke mozaika bedziesz miala caly poglad na sytuacje

Gość Arafatka22
Ale mi temat pogalopował, zasmuca mnie fakt ze w waz ludzie tyle jadu. Arab to człowiek, i oczywiscie kraza o nich stereotypy, ale mam zasade że nie wypowiadam się o kims negatywnie dopuki nie poznam tej osoby, wy tez ja przyjmijcie, po co sie wyzywac? nie podoba sie to nie pisac...

Gość nie rozumiem was
a Ty musisz zrozumiec ze przez tych fanatycznych muzulmanow cierpia ludzie!!! kumasz? popatrz sobie jak kobiety sa kamieniowane bo zdradzily!!! popatrz tylko na to!! ja widze europejki o niskim iq i brzydkie co sie z nimi zadaja i tyle.

Arafatka - mieszkam w kraju muzlumanskim od 3 lat i wiem ze nie poplaca taki kontakt z kims kto jest wychowany w islamie - wiem ze teraz jest super jest twoim ksieciem i go kochasz ale poczekaj az bedziesz miala dzieci beda dorastac itd zreszta i tak nie zmienie twojego zdania wiec po co moje pisanie

Gość Arfatka22
Założyłam ten topic z całkiem innym nastawieniem.... Nie spodziewałam się że usłysze tyle przykrych słów w swoim kierunku. Jestem z Arabem, który ma irlandzki paszport... i zamknięte wrota do swojego kraju z powodu swojej wiary którą odrzucił, Jest dobrym człowiekiem... Nie sądze że kiedykolwiek kogokolwiek skrzywdził. Szkoda mi was ludzie, boje się pomyśleć co rozkwita w polakach... Sama nienawiść, Jedynie chce powiedziec, ze nie interesuje mnie co mysla o mnie inni, licze sie ja i moje szczescie. Jesli ten czlowiek mnie unieszczesliwi to przysiegam ze wroce na ten topik i dam sobie skopac ryja, ale puki co nikt zupełnie nikt nie ma mnie prawa osądzać!!!!

Gość Arfatka22
I jeszcze jedno... kto mi tu wciska ze będą jakieś dzieci z tego, i kto mi pisze że go kocham? :O Czy ja napisałam że kocham? Napisałam ze spotykamy sie od 3 miesiecy i szukam prezentu bo nie mam zielonego pojęcia co kupic, a wy mi o miłości i dzieciach? Żałosne....

Gość lili007
arafatka nie przejmuj sie nimi swojego nie widza tylko cudze bezmozgi i tyle udaja patriotow wielkich a sa chamami bez wychowania niech lepiej zobacza jak jest w polsce jak tam ludzie zyja i sa traktowani ile sie slyszy ze maz nad zona sie zneca ze zabil dziecko i tak dalej tylko tam widza co jest niech swojego kazdy kraju pilnuje a nie wypowiadacie sie nie majac pojecia o innych co was obchodzi kto z kim zyje kazdy ma swoje zycie i tyle a tez polka nie jest tylko dla polakow takze po co sie ciskacie na forum ?!