Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arafatka22

Polka z Arabem, Jakieś doświadczenia?

Polecane posty

Gość wyliz mu skwary
!

Gość arafatka22
Ciszzzzzaaaa

Gość arafatka22
Hejka, minął maj czerwca połowa już:P Wstyd mi że byłam z Arabem, oni nigdy sie nie zmieniają, kłamczuchy i tyle..ich mentalnosci nie zmieni nawet najpiękniejsza kobieta na świecie, a miłóść to dla nich tylko słowaaaa, jest mi bardzo bardzo wstyd....

Gość amirka86
arafatka przesadzasz!!! wychowalam sie miedzy nimi i to co piszesz jest bzdura,to sa normalni ludzie,niektorzy dobrzy inni zli tak jak wszedzie !!! a w sprawie zmiany to owszem zmieniaja sie ale nie we wszystkim,po prostu maja swoje tradycje i obyczaje ktorych nie chca zmienic tak samo jak ty siebie nie chcesz zmienic ! to dlaczego on by mial sie zmienic dla ciebie a ty dla niego nie? dojrzej troche !!

Gość letnia polanka.
Witam wszystkich!!!! Jestem w nieformalnym związku z Tunezyjczykiem, poznaliśmy się rok temu na wakacjach i do tej pory utrzymujemy ze sobą kontakt. Z początku myslałam ze to potrwa pare miesięcy i zapomnimy o sobie, jednak ciągle jestesmy w stałym kontakcie. Nawet teraz on chce przyjechac do mnie na tydzien i pojawily się wątpliwości, bo duzo naczytalam się w internecie o oszustach, którzy chcę się dostac do Europy i czekają na naiwne, które wyslą im zaproszenia. Sama nie wiem co robić czy jest jakies ryzyko związane z jego przyjazdem do Polski???

Gość Pewien Mateusz
No, czyli opinia o polkach 100% prawda...

Gość nieformalnym związku
czyli konkubinat

Gość ziom z osiedla
U mnie w bloku jest taka jedna co jakiś arab zrobił jej w tamtym roku dziecko i ją porzucił a teraz chodzi po klubach i szuka tatusia dla dzieciaka ale miasto jest małe i każdy zna jej historię.

Gość arlika81
Po pierwsze, o co Ci chodzi Arafatko z tym wykształceniem? Znam mnóstwo osób po szkołach zawodowych i technicznych, które sobie lepiej życie ułożyły niż nie jeden po studniach... Większość z tych Arabów nie ma wykształcenia, pochodzą z biednych, bardzo religijnych i konserwatywnych rodzin. Dorabiają w kurortach i na ulicach... Potrafią za to bardzo ładnie grać, tylko że to "uczucie" i stosunek do wybranki wygasa zaraz po ślubie lub w momencie narodzin dziecka. Dlaczego? Poczekaj jeszcze trochę, a na pewno się dowiesz. Po drugie, Arab nigdy nie dorówna Polakowi. Mówię tu o ogólnym pojęciu kultury. Jeżdżę od dziecka po świecie, spotkałam mnóstwo różnych ludzi młodych i starszych, rozmawiałam z nimi, pytałam, poznawałam. Skupiłam się również na religii i kulturze ...Uwierz mi nie zawsze było kolorowo i orientalnie. Dlatego zapewniam Cię, że to co w tej chwili widzisz w swoim Arabie, to lustrzane odbicie Twoich pragnień. On gra, przedstawia siebie, jako osobę miłą i subtelną, ale uwierz mi, to się kiedyś skończy... Niekoniecznie Happy End'em.

Gość gość
podobno jako narod jestesmy wyrozumiali,chcemy pracowac za granica a nie potrafimy zaakceptowac innej narodowosci,wstyd,,,[olaczki