Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość talenciara

Pije sobie piwko i mam wszystko gdzies

Polecane posty

Gość baca z gór
prawda nad prawdami pytanie jest kiedy konczy sie okres dziecinstwa a mozna powiedziec ze czlowiek jest juz dorosly. Bo u nas 18 lat to znaczy ze moze kupowac alkohol i sie lajdaczyc ale pracowac nie moze bo niech tatus na mnie lozy. CHORE PANSTWO i chore przepisy. A z tego korzystaja tylko lapczywe ex ktorym wygodnie jest jak byly je dalej utrzymuje. Bo w wiekszosci to te pieniadze ida na mamusie tez

Gość talenciara
Wlasnie,Polakow nie brakuje,tylko znajomosci

Gość winko winko
ja winko pije sobie mam zmartwienia i to duzo.. (tylko ja tak mysle) doskwiera mi samotnosc tez, jestem w anglii i uwielbiam tu byc ale wybralamm se zlego partnera i jestem nieszczesliwa ale kazdy jest kowalem swojego losu pije by pomyslec... czy odejsc moze juz pora hehh

Gość kataszaania
melduje z norwegii. wlasnie przy winku :P

Gość aha i achhhh
kocham Norwegie :) chciałabym mieszkac tam, gdzies, i na zimę sobie wyjezdzac do ciepłych krajów. chcę przstojnego i dobrego charaktemem Norwega 😭

Gość aha i achhhh
cholera, spiłam się jednym desperadosem, nieźle :D

Gość kataszaania
ale w moim miescie nie ma zimna. zima cieplejsza niz w polsce :) duuzo cieplejsza. jak jest minus 20 to oni umarzaja. :p

Gość winko winko
a ja polewam 2gi kielon.. tzn ze szjkaneczki pije :) bo wiecej sie naleje

Gość dsnfjksfvnjsngrjngfrejkngfrejk
do K. a gdzie jest dosyć zimno w norwegi? bo ja bardzo nie znosze ciepla i chcialabym sie przeprowadzic tak gdzie jest zimno ale do jakiegos miasta,zeby ludzie byli,dyskotekipraca,itp a nie na biegun :D melduje się z reedsem :D:D

Gość talenciara
ja bym chciala do norwegi pojechac dla rekreacji-moze juz niedlugo:) Jesli chodzi o wybor partneta,to lepiej skonczyc wczesniej niz jak juz jest za pozno,no ale wiadomo ze dobrze sie komus doradza a gorzej jak sie jest samej w trudnej sytuacji

Gość kataszaania
ja juz wczesniej wypilam 5 piw. potem szampana bo urodzinki mam jutro i sie nie moglam doczekac. ale tylko jeden kieliszek.a teraz winko :p ale niestety to u mnie norma. zawsze bylam taka nieekonomiczna :(

Gość kataszaania
polecam bergen. ja nie znosze upalow i syberyjskich mrozow. tu mi odpowiada.moze za duzo pada. ale tp sie tez zmienia. coraz mniej opadow :))

talenciara Ostatnio w sklepie widziałam Polaków, mówię, pójdę, przywitam się. Jednak jak usłyszałam ich rozmowę i burackie, za przeproszeniem, zachowanie to zrezygnowałam... Chłopacy zachowywali się jak panowie i władcy, bujali się po sklepie i gadali specjalnie tak głośno żeby wszyscy słyszeli... co za prostactwo, a potem dziwić się że mamy opinię jaką mamy :(

Gość kataszaania
a zimno to polnoc norwegii. a bergen http://www.google.com/search?q=bergen+norway&hl=pl&client=firefox-a&hs=IGn&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=ivnsm&source=lnms&tbm=isch&ei=9lrETf37J4PHswaB2cj6Dg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=575

pieknie ;) a jak znalazlas tam prace ?

Gość kataszaania
przyjechalam do znajomychna miesiac probny.i najpierw do agencji pracy adecco. a potem to juz poszlo na wlasna reke :) najpierw mieszkanie ze znajomymi kontrakty na pare godzin a teraz juz wzzystko ulozone.. praca jest na stale, pozwolenie na cale zycie na prace i sobie zyje :)

Gość talenciara
Nie da sie zaprzeczyc,ze Polacy maja zla opinie

a jak wygladala sprawa z jezykiem?

Gość kataszaania
tu powiem maja nawet dobra. oczywiscie sa tacy ktorzy twierdza ze polacy zabieraja prace ale jednak wiekszosc jest zadowolona i super wspolpracuje :)

Gość talenciara
A Ty teraz jestes w Anglii? Agncja adeeco? moj chlopk dawniej pracowal przez ta agencje

Gość kataszaania
ja operuje angielskim. norweski lezy bvo nie mma motywacji do nauki bo angielskiem wladaja tu wszyscy. ale ogolnie norweski jest prostym jezykiem. nalezy do najlatwiejszych :) trzeba tylko chciec :P a ja len jestem

Gość talenciara
Sorki,Norwegia trochevsie zamieszlalam

Gość kataszaania
adecco jest tez w norwqegii

Koktajl Mleczny. chciałem sobie zrobic "białego rosjanina" ale do tego trzeba likieru :O a ja nie mam takich luksusów w domu :P

ja jak wypije to mi sie chce spac