Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frekszti

moje zdjęcie- figura

Polecane posty

Gość frekszti

wiem że to strasznie głupie, ale pomyślałam że można tak anonimowo, to co mi szkodzi... zawsze miałam kompleksy na punkcie swojego ciała, widzę wszystko u siebie krzywe, za chude, za wystające itp... to zdjęcie z nienacka, od tyłu, od przodu się nie odważam w razie wu. poza tym... jeśli ktoś mi powie co w mojej sylwetce, figurze jest źle, nie tak, brzydkie, niesmaczne (w granicach tego co można wyciągnąć z tego zdjęcia), to przyjmę to na klatę :P bo dotąd ludzie nie mówili mi głośno, a tylko półsłówkami mi dogryzali. http://tinypic.com/r/o8uy4p/7

Gość ucze sie, bo nie umiem
masz sliczne ramiona i plecy:) boczki widze u Cienbie sie odkladaja, jak i u mnie. nie mam zastrzezen, bardzo ladna figura!!

Gość anitkaaaaaa
ladna figurka:-)

nogi i tylek tez fajne. co ludzie mowia o Twojej figurze? jakie komenatzre slyszalas? mowie o tych zlych.

Gość koniec mnie
w kostiumie kiepawo ale w ubraniu masz pewnie fajną figurę

Gość teteertretert
chuda szkapa

Gość KASIENKA31
Z której strony jesteś za chuda i masz coś odstające? Widzę bardzo fajną figurę,pełną kształtów. Może jesteś niedowartościowana po prostu.

wiadomo, ze w ciuchach sie lepiej wyglada:P przynajmniej ja.

Gość frekszti
Krzywe nogi, nieproporcjonalność, no i to że jestem zbyt chuda... nie mówiąc o tym że nie wyglądam na swój wiek, dają mi max 16 lat (mam niewiele więcej, ale jestem już dość długi czas pełnoletnia). Właściwie to ciągle się spotykam z tym że jakie mam kości wystające i że suchota, mam już trochę dość (od zawsze byłam takim wieszaczkiem) a nie mogę w żaden sposób przytyć.

Gość Szymuś
Nooo masz rację, widać to po udach, są niemal równe łydkom.

Gość ciemna blondynka w stogu siana
A ile masz wzrostu? Wyglądasz na wysoką :)

Gość frekszti
Dziękuję za pochlebne opinie, szczerze mówiąc siedzę na komputerze i się czerwienię, może to głupio brzmi, ale tak jest. Jeśli chodzi o dowartościowanie... hmmm... Właściwie w dzieciństwie starsze przyszywane siostry cioteczne wiecznie wyciągały moje niedoskonałości, mimo że byłam jeszcze dzieckiem- one zawsze robiły z siebie w moich oczach piękności. Zawsze właśnie to że chuda jestem :)

Gość frekszti
Wzrostu mam bodajże 173cm. Dawno się w sumie nie mierzyłam :p

Gość frekszti
Co mam rozumieć przez popracowanie nad łydkami? Tzn. jeśli możesz coś doradzić... :) Wiele razy chciałam najpierw trochę przytyć, i zacząć ćwiczyć coś, ale na prawdę strasznie mi trudno. Może jeszcze z wiekiem nabiorę.

Dla mnie naprawdę wyglądasz dobrze, jesteś szczupła ale na pewno nie za chuda. Mi się podobasz ;)

W cale nie jesteś za chuda. Zgadzam się z większością, że śliczna figura. Zwróć uwagę na to, że większość krytyki płynie ze strony kobiet. Ja jestem facetem i mówię, że jest super!

Gość frekszti
kpt bomba- bardzo mi miło :)

ja jestem kobieta i tez uwazam, ze masz sliczne cialo. inni pewnie sobie kompleksy a Tobie leczyli, bo jestes pewnie niesmiala troche i zakompleksiona. ale pocwiczyc mozesz, ujedrnisz sie, bedziesz sie dobrze czula, wcale nie musisz chudnac:)

Gość KASIENKA31
Co to za siostry cioteczne? One pewnie dowartościowywały się poniżając ciebie,albo zazdrościły ci figury mimo tego że byłaś jeszcze dzieckiem. Masz na prawdę ładną figurę i nic nie zmieniaj,nogi są proste a nie krzywe,i w cale nie jesteś za chuda. Więcej wiary w siebie;)

frekszti, nie ma za co. Chciałaś komentarz to pisze co widzę na zdjęciu ;)

Gość justysia__-
moglabys troche pocwiczyc:p

Gość frekszti
Zdaję sobie sprawę że powinnam poćwiczyć- tak między nami to nigdy tego nie robiłam, chyba najlepsza pora.

tez tak mysle. ja jutroide pobiegac np:P

Gość frekszti
A ja zacznę dzisiaj chyba. Właśnie szukam w internecie ćwiczeń :p może uda mi się w końcu regularnie ćwiczyć (kiedyś robiłam brzuszki, ale wytrzymałam tylko dwa miesiące, później mi się już nie chciało :P).

Gość frekszti
A biegać też próbowałam, ale też szybko poległam, niestety.

Gość kwartnik
generalnie skoro majtki same nie spadają to znaczy, że w dobrą stronę założyłaś i metki z numeracją nie widać :)