Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Człowiek_z_bliznami

No i mam problem, nietypowe do tego stopnia że muszę to napisać.

Polecane posty

czyli na zasadzie "chamsko,ale zdrowo" pod przykrywka "grzecznike" :) luz olac, ze niby zadnych zwiazkow - efekt - ona nadal bedzie zyla nadzieja, jesli jej zalezy ,bo przekaz ogolny

Co mnie obchodzi czy jej będzie zależało, gdybysmy się zamienili rolami z tym wyjątkiem że ja byłbym brzydki a ona ładna to zapewne ona robiłaby tak samo :P

"lubie Cie bardzo,ale nie jestes w moim typie na cos wiecej" - bardziej czytelnie - dotrze - przeboleje

powinno Cie obchodzic,bo jak bedzie jej zalezalo,to faktycznie na tej "rece z papierem" moze sie skonczyc :P :D

cos na zasadzie "on nie chce teraz zwiazkow,kiedys bedzie chcial, to ja bede obok i sie poprzypominam" :P :D

a wlasciwie to spod jakiego znaku jestes? :P bo cos zbyt grzeczniutki taki

wiesz niby inicjatywy nie przejawiales,ale skoro byles mily i odpowiadales (smsy itp), to mogla uznac,iz jestes zainteresowany,ale niedoswiadczony i brnela dalej

oo - to urodzinki :D niebawem spodziewaj sie prezentu od adoratorki (rolka papieru - :D :D :D ) jak nic!!

dobra - jak co to wszystkiego naj.. ( i nie - nie naj..dluzszej rolki - hehe) mykam lulu,bo padam - milo sie gawedzilo - daj znac jak historia poszla

a ciekawa jestem co bys zrobil jakby Cie faktycznie pocalowala :D bo takie akcje to z zaskoczenia sie dzieja (a okazja sie zbliza) ja bym sie bala :P na Twym miejscu juz - :D

otoz to! prosze ja Ciebie :) spij dobrze - trzymam kciuki za asertywna postawe :) pa

Gość ojtam ojtam...
pomyśl o tym że jakbyś to dobrze rozegrał mógbyś mieś wspanialą kobiete... zatroszczyć się o nią zadbać... ale to wolisz być prawikiem tutaj :P tu jest sedno preblemu