Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol12354

Przestałem być zakochany

Polecane posty

Gość karol12354

Witam. Trochę ponad rok temu zakochałem się w pewnej dziewczynie. Byłem tak bardzo zakochany (to moja pierwsza miłość), że nie mogłem spać, jeść i płakałem. Od 11 miesięcy jesteśmy razem, jest nam bardzo dobrze, wręcz bajkowo. Niestety, ostatnio zauważyłem, że przestałem być w niej zakochany. Hormony się ustabilizowały, wszystko wróciło do normy. Przez to nie czuję już poddenerwowania przed każdym spotkaniem, nie czuję motylków w brzuchu i mrowienia całego ciała, gdy mogą ją przytulić. Ona nadal jest we mnie zakochana, a ja już nie jestem w stanie rozmawiać 2 godziny przez telefon o niczym, dla samego rozmawiania, cieszenia się swoim głosem i towarzystwem, podczas gdy jest coś w domu do roboty. Nie jestem w stanie rzucić wszystkiego i pojechać na spotkanie z nią kilka godzin w jedną stronę. Wiem, że sporo osób chciałby mieć takie "problemy" jak ja, ale mimo wszystko proszę bardziej doświadczone osoby o porady.

Gość bn b
bo zakochanie mija z czasem.. potrzebujesz odswiezyc sobie..poszukaj innej :P

Gość karol12354
ale ja Ją kocham

Gość dsakfl
normalny stan rzeczy. tak się dzieje.nie można cały czas żyć na haju i natura sobie to sprytnie rozwiązała.

Gość Miranda910000
po zaochaniu przychodzi czas na dojrzałą miłość... gdzie nie ma miejsca na mrowienie ciała itd.. można widziec tylko ten błysk w oku i malujące się szczęście na twarzach kochających się... :(

Gość f=ja22c
znudziła ci sie :(

Gość Monion ,
a to TYLKO 11 m-cs . , wyobraź sobie być z kimś 11 lat .

Gość Monion ,
w takich momentach sprawdzasz czy to było tylko zauroczenie , czy prawdziwa miłość , która to przetrwa i przerodzi się w coś trwałego i pięknego . ; ]

Gość ktos znajacy sie na rzeczy
stan zakochania ustapil miejsca dojrzalej milosci, co nie znaczy, ze nie doswiadczasz juz lekkiego znudzenia szara rzeczywistoscia i proza zycia. Jesli to prawdziwa milosc - przetrwacie, czas pokaze ....

Gość awsdfghSEDFRTGYHJ
11 miesiecy interesujace...pytalam sie kiedys tu na forum ile ludziom trwa to tzw zakochanie czyli hormony i teraz mam odpowiedz...a jak dlugo ja znales zanim sie rozpocezlo te 11 miesiecy bo to tez sie liczy? http://www.youtube.com/watch?v=KHaqkgMgj-E

Gość gwoli wyjasnienia...
11 miesiecy piszesz - troche szybko. Nie spiesz sie z pojsciem do oltarza (obojetnie z jaka dziewczyna) bo nie jestes jeszcze ewidentnie do tego dojrzaly.

Gość jaa mam na swoim koncie
uwazam,ze to normalne.