Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inez99@

zjezdzalnie -jakie polecacie?

Polecane posty

Gość Ja mam identyczną...
i zdecydowanie polecam!!! Jest z dobrego gatunkowo plastiku, chyba ma najdłuższy "zjazd" w tej klasie cenowej, wygodna juz dla półtora-, dwulatka. Aha, no i ma wejście na wąż, można w lecie poszaleć z wodą (oczywiście pod nadzorem rodzica, bo jest wtedy straasznie śliska).

Gość jadzka@@@
a ja nie polecam.Lagodny zjazd powoduje ze dziecko ma problemy z zjazdem wiec przechyla sie za bardzo do przodu co moze spowodowac upadek ,mysle ze warto dodac troche kasy i kupic cos wiekszego.

JA jak się syn urodził kupiłam właśnie tę zjeżdżalni SMOBY bo była okazja. Synek owszem, jak był malutki to zjeżdżał,ale szybko przestało to być dla niego atrakcją, bo była po prostu za mała. Teraz tę SMOBY zamierzamy sprzedać bo kupiliśmy sam ślizg 3 metrowy i mój mąż zbudował do tego śłizgu taki placyk zabaw : http://allegro.pl/drewniany-domek-statek-dla-dzieci-i1625623249.html Teraz mój synek jest naprawdę zadowolony i bawi się jak szalony. Acha,ma 2.5 roku :)

Gość eee...tem...fanaberie.........
ja mam z biedronki i moje dziecko tez sie super bawi. co za roznica chyba tylko w cenie.

Gość j jnn nj
były ostatnio w biedronce z hela kity i sa super taka fioletowo rózowa