Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anielka123

poród po terminie

Polecane posty

Gość winko winko
ja 4 dni wyliczylam sobie na 26 czerwca.. lekarz 28 a pojawil sie 2 lipca

ja nie wiem jak liczyc z miesiączki wyszło 05.05 a z usg wychodzi 10.05 nie wiem czy juz jest przenoszona czy jest jeszcze przed terminem:(((

Idź do lekarza, on oceni sytuację :) Kiedyś na pewno urodzisz, nie zostaniesz w ciąży na zawsze (chociaż mi jak termin minął to tak się właśnie wydawało ;) ) Powodzenia!

też miałam takie wrażenie i chociaż bałam się porodu strasznie to już chciałam mieć to za sobą bo ile można ;) ale wiem jak te ostatnie chwile się dłużą...dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka ;*

też miałam takie wrażenie i chociaż bałam się porodu strasznie to już chciałam mieć to za sobą bo ile można ;) ale wiem jak te ostatnie chwile się dłużą...dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka ;*

Ja też jestem po terminie. Powinnam rodzić 3 maja, a do dziś nic ;( Już też mam dosyć, ale co robic...tylko czekać;)

Ja też jestem po terminie. Powinnam rodzić 3 maja, a do dziś nic ;( Już też mam dosyć, ale co robic...tylko czekać;)

3 dni po terminie 2 próby porodu( oksytocyna nie działała, dopiero po przebiciu pęcherza zaczęła się akcja)