Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek z Radomia

Kto wygra X -FACTOR ?

Polecane posty

Gość borges
Mats Megueni

Loska. Chyba, że jurorzy w dogrywce dwóch finałowych zespołów wybiorą wybiorą Sweet Rebels, czy jak to się tam pisze. :-O

Gość X Factor
Smsy to kit dla naiwnych:)

Gość dobranoc piczki
Michał Szpak lub Loska

Ja nie glosuję nigdy, oglądam sobie na vodzie kilka dni po występach na żywo i też jest fajnie. ;)

ja głosowałam na szpaka... :) dla mnie wszyscy którzy zostali teraz prócz tych lasek od Mai wygrali ten program.. słit rebels chyba one się nazywają, są beznadziejne...

Gość niewyparzonatwarz
ciekawe w jakiej mierzy te smsy przekladaja sie na wynik, ktory podawany jest do wiadomosci publicznej? czy ktos kiedys zadal wgladu? bo mam wrazenie, ze te programy sa ustawiane od poczatku do konca, w zaleznosci od aktualnego zapotrzebowania itd itp. zreszta jakich to wielkich gwiazd dostarczyly dotad tego typu programy? np ta dziewczynka z I edycji idola- smiech na sali. Chyba jedyna osoba, ktorej jakos sie wiedzie jest Monika Brodka. Byc moze inni to artysci offowi ;)

Gość zniesmaczony johny
co Wy pitolicie, przecież wszyscy wiedzą, że wygra OFFERMA, jest czarnym koniem tego programu i wyskoczy w finale z bramki nr 3 :D

Tez sie amrtwie ze ona wygra, tak ja ta mala sierotka wygrala mam talent;/ chociaz reszta byla duzo lepsza niz ona

Gość vvbbbb
Ludzie są niezdecydowani, będą głosować na Szpaka albo Gienka, w końcu głosy na nich się rozłożą i wygra Ada, bo ona ma swój żelazny elektorat. Jak PIS :classic_cool:

Gość hyo
podniecacie się jakimś x factor gdzie obsada generalnie jest kiepska i od poczatku nie było w czym wybierać, więc wybrali finał na siłę bo ktoś musi być. zaśpiewają, program się skończy i ich o nich więcej nie usłyszy, takie pierdolenie w banię że loska jest świetny, całkiem przeciętny jest, a Szpak się zmanieruje i będzie mu się za chwilę wydawało że wystarczy żeby był żeby go wszyscy podziwiali, i tak sie skończy jego kariera: komentarzami na pudelku.

to bez znaczenia, czas i tak zweryfikuje kto rzeczywiście zrobi karierę :) Szpaczek jest tak cholernie infantylny, że nie wróżę mu kariery :) drażni Gienek jest autentyczny ale ostatnio przestał trafiać w nutki, takie śpiewanie to przy ognisku, a nie na wielkiej scenie Ada... o Adzie nic nie sądzę, a to chyba źle dla "artystki" gdy nie wzbudza emocji :p

Kurwa jak Spzak Z Loska sa przecietni to pokaz mi lespzy glos i charyzme jednego zyjacego Polskiego wokalisty? Moim zdaniem obydwaj wyjatkowi :)