Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cusososososo

Czy jej zalezy???

Polecane posty

Gość cusososososo

Spotkalem sie z dziewczyna. Bylo milo i ok. To ja zaproponowalem spotkanie.potem na koniec przytulila mnie i napisala sms z podziekowaniem za spotkanie. I cisza. Jako ze zbyt nie lubie pisac smsw to nie pisalem juz potem do niej, tylko napisalem,ze takze bylo milo i tez jej dziekuje. Tego dnia umowilismy sie na nastepny dzien. Na okolo 8. Dzwonido niej o 7,a ona mowi ze ja glowa boli i ze przeprasza ze innym razem sie widzimy. i zaproponowala ze na nast jeszcze dzien. Znow bylo fajnie, przytulila mnie na koniec i tez mi napisala sms :D Potem ja znow zaproponowalem spotkanie,ale odmowila,bo miala inne plany. Napisala potem kilka razy pierwsza na gg itd,ale spotkania nie zaproponowala sama pierwsza. Co myslicie?

Gość uri boykaaa
myśle ze powinieneś kurrwie przypierrdolić w ryj i spróbować wyruchać! a jak będzie sie drzecze nie to jeszcze raz przypierrdolić na odchodne i pojść w swoją strone! z kretynkami trzeba krótko

nie zaproponuje spotkania bo będzie myślała że się narzuca. Mógłbyś czasem do niej napisać bo niby Ci zależy niby nie...

Gość cusososososo
Ale ja tez nie chce sie narzucac jej ;/ bo proponowalem juz kilka razy a ona mi w sumie juz 3 razy odmowila. nie wiem sam

może gra niedostępna a może naprawę nie mogła się spotkać......jeszcze trochę się postaraj a później jak będzie Cię zbywać to sobie ja odpuśc

Gość htyhty
ale jednak chlopakowi bardziej 'wypada' sie narzucac. spokojnie mozesz jej zaproponowac jeszcze kilka razy pierwszy spotkanie

jeśli jest nieśmiała to może faktycznie boi się narzucać, więc spróbuj raz jeszcze jeśli się wykręci, będziesz miał odpowiedź aczkolwiek z mojego punktu widzenia, dziewczynie średnio zależy 🖐️

Gość cusososososo
no ok ale po co pisze te smsy po spotkaniu???? przytula?? sam nie wiem

Gość olka14556
może rzeczywiście jej coś wypadło albo chce być trochę niedostępna. dziewczyna miałaby zaproponować spotkanie ? ? myślę że czeka aż ty wyjdziesz z inicjatywa. może jeszcze jej nie zależy ale napewno wzbudzłeś jej zainteresowanie