Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nac's

problem z zaparciami + krew !!

Polecane posty

Gość nic nac's

to krępujący problem, ale zaczne od tego, ze rzadko sie wyprozniam. za kazdym razem mam z tym problemy. wyproznianie sie okropnie mnie boli, mam straszne zatwardzenie i leci mi krew. jest jasna. zaznaczam ze mam DOPIERO 18 LAT. musze isc z tym do lekarza?? czy sama w domu sobie z tym poradze?? nie wiem czy to ma cos wspolnego, ale od kiedy mam problemy z wyproznianiem, mam takze problemy z cera. na twarzy pojawily mi sie okropne wypryski, co nic mi na nie nie pomaga. trwa to juz od ok roku. boli mnie do tego brzuch/jelita..

Gość shiga
to sa hemoroidy

Gość nic nac's
w tym wieku hemoroidy??

Gość nic nac's
wystarczy isc do zwyklego lekarza?? czy do ginekologa?? bedzie mi robil jakies badania, do ktorych bede musiala sie rozbierac?? :/:/

Gość nic nac's
przeczytalam, ze przy hemoroidach wystepuje świąd, ja jednak świądu nie odczuwam, jedynie ból także przy wycieraniu się

do ginekologa nie ...idź do lekarza pierwszego kontaktu , on Cie dalej pokieruje

Gość nic nac's
dziękuje za odpowiedzi.. miłej nocy

Gość ta co nie chce byc facetem
wypryski się robią jak masz zatruty organizm, a tak się dzieje jak są takie zaparcia. tylko dlaczego czekałaś z tym aż rok?

Gość Bound33
Ja miałam jakiś czas temu ten sam problem. Oczywiście tak samo się niepokoiłam, ale wiem, że samo martiwenie się nie przynosi rezultatów, więc poszukałam w necie : mitrazdrowie.pl tutaj masz taki specyfik jak : Colon Pack ja kupiłam i problemy zaczeły znikać, aż do tego poziomu ze już szczerze mówiąc nie pamietam kiedy ostatniosie powtórzyły. Pozdrawiam i polecam :)