Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie ten sen

nie mogę zasnąć

Polecane posty

Gość gdzie ten sen

też macie tak czasem że dużo czasu minie zanim zaśniecie? powiedzcie co pomaga wam zasnąć. bo ja lubię zasypiać jak słyszę że u mnie wdomu jeszcze rozmawiają ajak już spią to mam problem z zaśnięciem

Gość ta co nie chce byc facetem
zamykam oczy i trzymam je zamknięte aż nie usnę. zazwyczaj pomaga. wlepianie oczu w sufit wręcz przeciwnie

Gość gdzie ten sen
ja tez ja mam otwarte oczy to zaczynam myśleć myśleć i sen nie przychodzi. nie lubię zasypiać jak już wszyscy śpią towarzyszy mi lęk mimo że mam 20lat ;-)

Gość normalnienienormalnie
rzadko tak mam, ale najlepiej pomaga nauka... ewentualnie melisa

Gość gdzie ten sen
fakt zawsze jak wezmę zeszyt do łóżka to lęże i mam takiego lenia że nawet go nie otworze albo otworzę i od razu ni stąd ni z owąd przychodzi sen..

Gość normalnienienormalnie
najlepiej polozyc ksiazke pod poduszke i wtedy wiedza przenika podczas snu

normalnienienormalnie taką miałam metodę uczenia się w LO, do tej pory zadziwia mnie fart, że w ogóle mam to za sobą :D

Gość sądowy pieniacz
Ja nie mogę zasnać jak się czymś denerwuję, dlatego już od godziny 15.00 zaczynam się wyciszać i uspokajam się. Gdy mi nadal to ni epomaga, robię herbattkę z melisy - to są ziółka na uspokojenie, otępiają umysł i człowiek przestaje się denerwować. Wieczorami nic nie oglądam, nawet telewizji, bo to rozdrażnia umysł. Radio tez wyłączone. Kontempluje wieczór w ciszy i przygotowuję się do spania, do tego służy gorąca kapiel. A potem pod koldrę i w ciemności staram się mysleć o tym, że leżże na plaży na gorącym piasku, a fale morza chlupia obok mnie. I wtedy przychodzi sen. No ale zazwyczaj tak się natyram, że przyłożę głowe na poduszkę i za chwilę podniosę bo radiobudzik się włączył, ja patrzę a tu juz ranek na zegarku. I kiedy minął mi nocny sen, oto jest pytanie.

Gość gdzie ten sen
próbowałam tak wiele razy ale rano ani śladu wiedzy ... jak się wiedzy nie wprowadzi do mózgu to sama niestety nie przydzie. ale fajnie byłoby gdyby tak pzrenikala wiedza. ale rano budzila bym sie niewyspana bo spalabym na kilku książkach

Gość gdzie ten sen
jejku ja bym nie zasnęla w ciemności śpię z zapaloną żarówką bo boję się ciemności i słucham radia bo ciszy nocnej nie lubię.

melisa dobry pomysł. ja wieczorami lubię wypić cały zestaw ziół - melisa, szałwia, skrzyp polny i pokrzywa do jednego kubeczka zaparzyć, ciepłe wypić

Gość majka658
ja tez zasypiam przy malaj lampce najchetniej z moim pluszakiem a wy nie macie swojego pluszaka