Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krakowianka22

smsy tak, spotkania nie .O co Mu chodzi?

Polecane posty

Gość Krakowianka22

Witam Was, Chciałabym Wam przedstawić moją sytuację z pewnym mężczyzną i usłyszeć co o tym myślicie. Otóż parę lat temu z Nim byłm. Związek był burzliwy.Ja Go bardzo kochałam, On niby też ( jak się później okazało to były puste slowa). Rozstaliśmy się,...Bardzo to przeżyłam .Mijał czas i odnawialiśmy kontakt, był nawet moment , że wróciliśmy do siebie. Wybaczałam Mu wszystkie przykrości, krzywdzące słowa. Wiem, że to nie było dobre, ale wtedy nadal coś do Niego czułam. Ostatnio znowu zaczął się odzywać. Tym razem już zapytałam dlaczego to robi, usłyszałam , że chce kontaktu, że mnie lubi. Mówię ok, czas dorosnąć może uda nam się mieć normalny kontakt bez wylewania żali. Pisał często na rozpoczęcie dnia, na dobranoc, dzwonił by porozmawiać chociaż chwilę. Był miły. Pomyślałam sobie, jak się kogoś tylko lubi to chyba aż tak nie szaleje się , nie pisze się tyle i w taki sposób ( był zazdrosny gdy mówiłam ze spotykam się z kimś, że rozmawiam z jakimś mężczyzną) , podkreślał że jestem bardzo ładną kobietą, że Mu się podobam itd. Zastanawiało mnie po co to robi. Ta sytuacja trwa już ok 3 miesiące, ciągle tylko smsy. Zaczęło mnie to nudzić. Należę do osób, które cenią spotkania z innymi. Dlatego też Mu takie spotkanie zaproponowałam. I zaczęło się...A to czasu nie ma , a to tysiąc innych powodów..i zaczęłam się zastanawiać jak to jest. Zabiega o kontakt, pisze do mnie jak nie do zwykłej koleżanki ,a nie chce się spotkać. Gdy poprosiłam go by się określił napisał ze po co spotkania skoro zawsze będę tylko koleżanką. Czy warto utrzymywać taki kontakt? Czy z czasem coś się zmieni ? ( nie odpowiada mi tylko to ciągłe pisanie) . Czy może traktuje mnie jako rezerwę? ( dodam jeszcze , że jak coś napiszę nie po Jego myśli to jest opryskliwy , szybko się denerwuje itp.)

Gość torota felman
chce mieć odskocznię, pewnie jest w innym związku, wystarcza mu taki kontakt, taki rodzaj drugiego życia, to normalne u faceta, odpuść sobie, to nie jest normalne odnowienie kontaktu, jeśli on pisze do ciebie kilka razy dziennie itd, a jeśli nie ma nikogo to po prostu próbuje mieć ciebie ale bez angażowania się i zobowiązań, dziwne

Gość taka sobieeee
moim skromnym zdaniem to nie ma sensu jakby chciał to by sie spotkał i powiedział o co chodzi .taki typ psa ograodnika. A poza tym to jak sama napisałaś wyżej "Wybaczałam Mu wszystkie przykrości, krzywdzące słowa. Wiem, że to nie było dobre," skoro teraz wiesz ze nie było wtedy sensu wracac po co teraz robic to samo . Nie warto. pozdrawiam

Gość Klyn_
Mysle ze powinnas zbic mu konia

Gość Krakowianka22
Dziękuję za opinie ;) Może pozwolą mi na to spojrzeć inaczej. Powiedzcie, przecież naturalną rzeczą jest że mając z kimś dobry kontakt dąży się do spotkania nawet jeżeli nie chce się wchodzić w kimś w głębszą relację ? Gdy powiedziałam Mu o swoich potrzebach , o tym że taki kontakt mi nie odpowiada to powiedział , że mnie nie rozumie i mam robić co chce

Gość a niech tam...napisze
Tak...chyba potwierdzasz regułe, ze ładne to tępe:( Gosc robvi z Toba co chce a Ty dalej w to brniesz i to 3 raz.To nie jest normalne

Gość Krakowianka22
masz rację, czas się ogarnąć.