Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykończona ujadniem

Ujadacz balkonowy, co zrobić z tym wyjcem?

Polecane posty

Gość wykończona ujadniem

Witam! Był podobny temat, ale nie mogę odnaleźć. Sytuacja wygląda następująco: mieszkam na parterze, nade mną baba - patologia totalna, pijaczka i ma psa, w porywach do 2 psow. Zapach jak od bezdpomnej na całej klatce, ludzie tam specjalnie drzwi pouszczlniali zeby odor im się nie przedostawał do mieszkań. Pije i psy zaniedbuje, zostawia same. Mój problem: pies wyje, ujada, szczeka, tłucze się o barierki, wydaje z siebie wszelkie możliwe odgłosy w przeróżnych porach doby. Ostatnio zaczyna o 4 rano. Ludzie rzucają kamieniami w niego, dziś kilka trafiło w moje okno. Co zrobić? Animalsi już byli, ale nie moga nic zrobić bo pies miał jedzenie. Dzielnicowy ją pouczył, zwykły patrol nie chciał podjąć interwencji. Jestem najemca mieszkania i nie bardzo moge interweniować w spółdzielni. Jak sie bronić?

Gość wykończona ujadniem
ha ha ha, we fiutka mnie na pewno nie ugryzie, bowiem jestem płci przeciwnej do posiadaczy owego narządu

Gość Marne Provo
2/10

Gość wykończona ujadniem
Jakie provo? Poważny mój i sąsiadów problem. Dobra rado, wróć do szkoły podstawowej, tam uczą (przynajmniej za moich czasów uczyli) zasad anatomii ludzkiej i będziesz wiedział jaka płeć jakie narzady płciowe posiada.

Gość wykończona ujadniem
A z tymi petami nie wiem o co chodzi, dowcipu nie łapię czy co? My z mężem nie palimy, dziecko też nie ;-P

Gość wykończona ujadniem
Nie wiem dlaczego sąsidzie, zę to prowokacja, na prawdę byliśmy z sąsaidami an policji i nie wskóraliśmy nic, pisaliśmy też do towarzystwa opieki nad zwierzętami i jka już napisałam też nic nie zdziałali. sytuacja jest bardzo uciążliwa, chcemy się wyspać i spokojnie spędzać czas w domu. Szkoda, że nie możecie usłyszeć tego ujadania, wiedzielibyście, w czym problem.

" wykończona ujadniem A z tymi petami nie wiem o co chodzi, dowcipu nie łapię czy co? My z mężem nie palimy, dziecko też nie ;-P" Ja po prostu wiem że wielu trucicieliu krytykowało innych mimo tego ze sami truli:P.Widać ktoś tu nie słyszał o obłudzie i typach stosujących teksty w stylu"przyganiał kocioł garnkowi:P.Np., sobie przypomi9nam że dziad krytykował jakąś fabrykę a sam kopcił peta:P.Ale fabryka przynajmniej coś produkowała przez to pożytecznego a jego pet niekoniecznie:P.