Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gremlinka

Burza hormonalna czy co?

Polecane posty

Gość gremlinka

Witam forumowiczki. Dziewczyny czy z wiosny moga wystepowac takie numery.... Dzis jest moj 28 dc czyli czas na @. Od 22 dc mam bole piersi i tu nic dziwnego sa msc,. ze tak mam. W 26 dc ostru bol piersi przeszywajacy pod wieczor, bol podbrzusza mala plamka brunatna, czyli pomyslalam ,ze @ sie rozkreca. W 27 dc czyli wczoraj wrazliwosc piersi, od czasu do czasu bol podbrzusza i sluz brunatny z rana a w ciagu dnia od czasu do czasu jasniutkie brunatne plamienie. Myslalam,. ze dzis 28 dc nadejdzie potop a ty nic wszystko ucichlo, zadnych uplawow, piersi nie bola juz prawie wcale i bodbrzusze idem. Teraz moglabym nawet podejrzewac fasolke ale przestaly bolec piersi, nie wiem czy moze swiadczyc to o jakims zaburzeniu hormonalnym? Wiem, ze nikt nie jest tu lekarze i jak do poniedzialku nic sie nie pojawi to zrobie test lub udam sie di gine a Wy co o tym sadzicie?

Gość co to znaczy podejrzewać
fasolkę??

Gość gremlinka
Moglabym podejrzewac ciaze bo staramy sie o malenstwo tylko, ze bol piersi w tym przypadku powinin sie nasilac a nie odwrotnie czyli sa male szanse. Jedyne co mnie dziwi to, ze po takim jednodniowym plamieniu pojawia sie u mnie okres a tu go brak czysciutko i nic co go zapowiada. :)

Gość vcfrtyy
Na pewno masz problemy hormonalne.

jesli juz jest dzien spodziewanej miesiaczki a u ciebie byl tym bardziej zrob test , lub tesy z krwi bedziesz pewna:)

Gość gremlinka
A czy moge zrobic juz test o kazdej poze dnia?

Gość gremlinka
porze dnia

podobno test z moczu najlepeij robić jest rano wtedy stężenie hormonu Hcg jest największe . natomiast test z krwi jest najbardziej czułym na wykrywanie tego hormonu i bardziej pewnym z tego co wiem tez lepiej rano .

Gość ostry ból brzucha przed okrese
Gremlinka widze że tu topik założyłaś, ja też czekam z niecierpliwością a jak długie masz cykle, ja mam 27, 28 dniowe, więc dzisiaj 28 dzień więc jutro napewno zrobię....Chybaże dzisiaj się zołzowata pojawi :(

Gość MIRONA76
gremlinka zrób test nawet dziś.ja miałam podobnie i test robiłam w południe.już były 2 kreski.Tobie życzę tego samego:)

Gość gremlinka
Dziewczyny dziekuje za zainteresowanie. O ciaze staram sie juz dlugooooo i opuscily mnie wszelkie nadzieje na ten cud. Dlatego jestem ostrozna co do objawow, wczesnych testow etc.... prawda jest ze mam 35 lat i to co mi sie przydazylo w tym cyklu to 1 raz ale wiadomo hormony szaleja i nic nie jest pewne. Ostry bol brzucha......moje cykle wachaja sie od 27 po 30 dni. Latam do tej lazienki jak idiotka bo czuje wilgoc i sprawdzam a tu nic. Moze to jakies zaburzenie fazy lutealnej ale od 26dc? Mirona dzisiaj i jutro nie mam juz mozliwosci zakupienia testu bo pewnie bym i zrobila. Nie dziekuje za zyczenia zeby nie zapeszyc.

:) Ja też mam nadzieję, ale test robię jutro :)

Gość gremlinka
Hej ostry bol brzucha....i co dalej pobolewa a piersi bola Cie mocno bo mnie tylko jak dotykam i poza tym nic innego....czuje wigoc w pochwie to wszystko. Wspolczuje tej ciazy biochemicznej i napewno lepiej o niej nie wiedziec bo potem boli prawda?

Gość weronika córeczka
Tak dokładnie ale ja się z nią szybko pogodziłam tłumaczyłam sobie to tym, że może była wadliwa, niestety lepiej że organiam sobie sam poradził. :(

Teraz mam takie mini pobolewania, ale dzisiaj się nasprzątałam więc to chyba z powodu tego, więc albo wywołam @ albo będzie 2 kreseczki:) Piersi mam takie pełniejsze, swędzą ale teraz rzadziej, ale te objawy typu piersi bolące, apetyt na coś tam itp. to dopiero objawy po 6 tyg. chociaz nie jest regułą....

Gość gremlinka
U mnie to chyba nici :( znow przy oddawaniu moczu pojawilo sie lekkie jasno rozowe plamienie pewnie franca @ przymierza sie powolutku.

Gość jagienkaaaaa
Autorko co tam u Ciebie?