Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobrownia

jak prawidlowo uzywac CZERCIEGO ZEBRA?

Polecane posty

Gość bobrownia

ile zaparzyc w jakiej ilosci wody? gdzie to wlac, co myc (twarz, cale cialo?) mozna wywar mieszac z wodą? slyszalam tez o zakleciach wypowiadachych podczas czy moze ktos opisac krok po kroku jak to prawidlowo robic??

Gość nefretetetetetetetetetechujki
a co to jest?

a skad wzielas czercie zebro? ludzie! chodzi ci na pewno o ziele ostrozenia, ktore ma podobno odczyniac uroki. Nazwy regionalne moga sie roznic.

Gość bobrownia
tak, chodzi o ziele ostrozenia :) czy ktos moze mi po kolei napisac jak sie tym bawic?

Gość bobrownia
a to o "czercim" to podszyw ;/

Gość bobrownia
czytalam ten topic, z niego mam info, ale sa tam rozne instrukcje ;/ chcialabym zeby ktos z wlasnego doswiadczenia opisal to krok po kroku

a na tamtym topiku to nie z doswiadczenia ludzie opisuja? Nie wymyslaj, dziewczyno, tylko sie bierz za czytanie, sama wyciagaj wnioski, co moze byc dla ciebie lepsze. Lenistwo nie poplaca! Masz jak na tacy podane, a ty jeszcze dupe zawracasz.

Gość bobrownia
czlowieku topic czytalam, z niego wiem o czarcim zebrze - to Ty sie nauczy czytac ;/ ale rozne rzeczy tam pisza, raz ze tylko twearz, potem ze sie wykapac,potem ze nie laczyc z woda (to jak sie niby wykapac w garnku?), raz ze normalnie, potem jakies zaklecia i kregi z soli wiec najprosciej w swiecie chce to PODSUMOWAC TUTAJ jak Ci cos nie pasi to wy***** i tyle :)

dziekuje za rade i widze, ze na pewno potrzebujesz kapieli w ostrozeniu, bo zestresowana strasznie jestes. milego dnia, bobrownio. Choc nawet jesli bedzie mily, to na pewno uda ci sie go zepsuc sobie samej :-)

Gość bobrownia
sobie moze nie, ale Tobie napewno ;]

oo też czytałam tamten topik i jestem ciekawa :)

Gość bobrownica
up