Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaczar13

jadłospis do DIUKANA-

Polecane posty

HEJ Dziewczyny..jestem tu nowa... mam pytanie czy na którymś z forum jest jakiś spisany jadłospis. Nie bardzo wiem gdzie szukać..POMOŻECIE!!!!! Czytałam sporo pochlebnych opinii na temat diety Diukana mam chęć ją zacząć stosować!!!

Gość w dukanie
nie ma jadłopisu , kótry powinnas przestrzegac, jest tylko lista dozwolonych produktów z których sama układasz sobie posiłki

sorki dukana!!! oczywiście---dziecko pomaga mi pisać na kompie:):):)

dodatkowo mam pytanie czy na tej diecie faktycznie nie można ćwiczyć tj biegać

Gość w dukanie
przeczytaj ksiązke, bo chyba nie czytałas jezeli zaczynasz 1 faze,to tak naprawde z przepisami nie ma co cudowac, bo jesz tylko białko to masz forum , przepisy porady itd http://www.dieta-dukan.pl/ a ja osobiscie nie polecam tej diety

będę nudna i zaraz znowu ktoś mnie zwyzywa za to co napisze, ale PRZECZYTAJ KSIĄŻKĘ(są w niej przepisy). Tytuł "Nie potrafię schudnąć" dostępna w necie do ściągnięcia za darmo. są tam wyszczególnione wszystkie dozwolone i zabronione produkty i wtedy jest dużo łatwiej układać posiłki, jak już wiesz co można jeść.

co do ćwiczeń, to są jak najbardziej dozwolone, tylko w I fazie raczej się odradza, bo organizm i tak doznaje szoku, więc lepiej go nie forsować. A Dukan wrecz zaleca codzienne spacery i marsze.

fakt księżki nie znam...dla tego pytania do Was DOŚWIADCZONYCH napewno kupię albo ściągnę

my, doswiadczone, radzimy właśnie przeczytac książkę, bo tak jak w diecie warzywno-owocowej książka Ewy Dąbrowskiej jest "biblią" tak tutaj książka napisana przez Dukana:) jak podasz maila to wyślę Ci ją za kilka minut bo mam:)

ale po co płacić skoro możesz mieć za darmo? nowa kosztuje 19,90-"Nie potrafię schudnąć" A kolejne mają ceny około 30 zł, dokładnie nie pamiętam ale po co przepłacać?:)

Gość w dukanie
przeciez w necie jest pełno ksiazek do ściągnięcia:O