Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiemcozrobic

Ślub - iść?

Polecane posty

Gość Niewiemcozrobic

Witam. Otóz mam taki problem. Nie sadzilam, ze zaloze tu taki temat ale mam straszny dylemat. Wczoraj dostalam zaproszenie na slub poczta i na wesele. Zaproszenie jest dla mnie dla jednej osoby. Ślub odbedzie sie za ok. 1,5 miesiaca. Z jednej strony chcialabym isc, ale z drugiej strony nie. Jest to dobra kolezanka z czasow liceum. Zawsze razem chodzilysmy na wagary itd. Ostatnimi czasy nasz kontakt troszke sie urwal, wiadomo kazdy poszedl w swoja strone. Od czasu do czas pisalysmy smsy nic wiecej bo na spotkanie trudno bylo sie umowic, bo jej chlopak podejrzewam ze byl wazniejszy. Samochodu nie mam, a na wesele trzeba bedzie jakos podjechac. Bym musiala kogos specjalnie poprosic, aby mnie podwiozl. Nikogo tam nie znam, nie wiem czy zaprosila ona jeszcze osoby z liceum czy tez nie. Wystarczy mi sam slub mojej matki, ktory odbedzie sie w sierpniu. Szkoda mi tez wydawac podwojnie kase na prezent slubny. Nie przelewa mi sie zbytnio. Nie wiem, czy warto isc czy sobie odpuscic. Czy ktos byl w podobnej sytuacji co ja? Jak postapiliscie?

Gość Niewiemcozrobic
up

Gość Niewiemcozrobic
no wlasnie nie, jestem tylko ja zaproszona. wiem , ze zawsze moge stamtad wyjsc, ale podejrzewam, ze bede sie tam czuc obco.