litka13 0 Napisano Maj 12, 2011 Hejka:0 No ja dzisiaj mam jakieś załamanie:( Patrzę w lustro i chce mi się płakać ,mam wrażenie że nic nie schudlam. Ale z doświadczenia wiem że są takie chwile załamania, dlatego nie poddaję się i walczę dalej:) A u Was dziewuszki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szał Ciał Napisano Maj 12, 2011 witam dziewczyny widzę, że temat się powoli rozkręca. Ja niestety nie mam czym się pochwalić. Dzisiaj dopiero pierwszy dzień kiedy udało mi się jako tako mniej zjeść. kasiaaa___katarzynaaa Moja zmorą tak jak u Ciebie jest alkohol i wieczorne jedzenie. Potrafię przez cały dzień nic nie jeść z braku czasu, a na wieczór, lepiej nie mówić, pochłaniam co się da czasem. Chcę unormować spożywane posiłki czyli przymusowe śniadanie, w pracy coś zjeść i po pracy kolacja zdrowa do godz 19-20. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litka13 0 Napisano Maj 12, 2011 Hej dziewczyny i jak tam u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litka13 0 Napisano Maj 13, 2011 kobitki gdzie Wy jesteście? Wszystkie już taj schudłyście,że się nie odzywacie? Ja dalej walczę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kimcia 0 Napisano Maj 13, 2011 Witam ja rowniez walcze ale jakos mi glupio ja mam 30 dyszki do starcenia.Jestem na scisle ponad tydzien,4 kilo mniej:)...Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litka13 0 Napisano Maj 13, 2011 Ojej to gratulacje:) Waga leci w duł i tak trzymać:) Nie ma po co Ci być głupio bo właśnie po to tu piszemy żeby się wspierać nie zależnie od tego ile się ma do zrzucenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litka13 0 Napisano Maj 15, 2011 Hej . Wczoraj się ważyłam 3,5 kg mniej w 1,5 tygodnia. Sorki za tamten błąd oczywiście- dół:) Pozdrawiam i czekam na wiadomości od Was:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litka13 0 Napisano Maj 16, 2011 Hej dziewczyny:) Co tak cicho? Już się nie odchudzacie? Ja dzisiaj zaczynam odczuwać ujemne skutki dietowania. Jest mi słabo i boli mnie głowa. Mam nadzieję ,że u was lepiej i się odezwiecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedotykalna 0 Napisano Maj 16, 2011 Hej laski :) Dzisiaj zaczynam właśnie diete dr Dukana. Po śniadaniu spoko więc myślę, że faza I i II nie będzie aż taka zła, zwłaszcza że cola 0 może od czasu do czasu poprawić nastrój. Oczywiście jeśli mogę to się przyłączam do was :) Teraz lece na ćwiki ;) buziole :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litka13 0 Napisano Maj 17, 2011 Witamy serdecznie::) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach