Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Zaraki12345

Proteza jednego z臋ba

Polecane posty

Go艣膰 Zaraki12345

Witam forumowicz贸 , mam problem ze swoj膮 protez膮 jednego z臋ba(g贸rnej jedynki) ot贸偶 dzisiaj jak jad艂em b贸艂ke z膮b odpad艂 od tej akrylowej cz臋sci jest ca艂y , cze艣膰 akrylowa tak偶e (kiedys mia艂em tak jak jad艂em jablko tez z膮b odpad ale da艂o si臋 go przylepic spowrotem, by艂o to rok temu i nic p艂膮ci艂em) czy da rade spowrotem przyklei膰 ten z膮b do cz臋艣ci akrylowej ? (dzisiahj jest sobota dentysta ma czynne od poniedzia艂ku) Ile b臋d臋 musia艂 za to p艂aci膰 ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
owszem da si臋... ale do czasu.. po kt贸rym艣 razie niestety trzeba b臋dzie wyrwa膰 zdrowy trzon i wstawi膰 艣rub臋 :/ owoce i twarde rzeczy lepiej no偶em kr贸j na ma艂e kawa艂ki... uwierz, 偶e idzie si臋 przyzwyczai膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zaraki12345
g贸rn膮 jedynke dawno mam wyrwan膮 , proteza jest ruchoma czy tez wyjmowana , w czym trzymac t膮 cz臋艣膰iow膮 proteze? ( mam j膮 szczelnie zamkni臋t膮 w woreczku)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zaraki12345
jest to oczywiscie proteza jednego zeba gornej jedynki (proteza czesciowa ruchoma)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zaraki12345
prosz臋 o pomoc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaraki12345
dobra nie aktualne (naprawione za free tylko sie przyzwyczaic na nowo do niej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hej a gdzie robi艂e艣
t臋 protez臋 na jeden z膮b?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hej a gdzie robi艂e艣
przyda艂oby mi si臋 cos takiego dop贸ki implanta nie wstawie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hej a gdzie robi艂e艣
juz przeczyta艂am;) nawet nie wiedzia艂am 偶e mozna proteze na jeden z膮b zrobic :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olabogaaaaaaaaaaaaa
ja nie ma gornej 5 tki i strasznie mi to przeszkadza a moja dentyskta mowi ze moze mi zrobic most, implant lub taka protezke na plastiku ale ja sluszalam jeszcze o innych rozwiazaniach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaraki12345
u swego dentysty w miescie( w twoim zapewne tez to wykona tw贸j dentysta) protezka jest ruchoma , wiec dalem za ni膮 tylko 250 zl... badziew ale c贸偶 :D zrob sobie implant lub na stale cos most czy cos bo z takim syfem to za duzo pierdolenia jest

Udost臋pnij ten post