Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociak58

Co mam z tym zrobic?doradzcie

Polecane posty

hej.mm problem,mieszkam z matka i bratem.on rzadzi matka i probuje rzadzic mna a gdy nie robie tego co mu sie widzi wyzywa sie na mnie i wyzywa od kurw dziwek...mimo ze duzo w domu pomagam wedlog niego wszystko robie zle..matka zachowuje sie jakby sie go bala bo nie reguje zbytnio..co mam zrobic zeby dac mu nauczke albo zeby przestal sie mnie czpiac?

20 ja prawie18.i nie pracuje,nie uczy sie,nie wychodzi ze znajoymi tylko wytyka bledy mi i matce czepi sie wszytkiego .czyta w intenie artykly a potem piepszy jak on duzo o wszytkim wie.nieraz mnie uderzl,kopnol w brzuch..oddaje mu ale to pogarsza.cieszy sie jak placze..

patologia nic z tym nie zrobisz mozesz ze sobą coś zrobić, mianowicie - usamodzielnić się, znajdując pracę i wyprowadzając się z domu

hmmmmmm najlepiej wyprowadz sie z domu, usamodzielnij a doraznie pogroz mu, ze wezwiesz policje i jesli znowu Cie uderzy to dzownisz na policje i idziesz na obdukcje

3 miesiące? tak jak do tej pory wytrzymałaś kilkanaście lat, to tak samo wytrzymasz 3 m-ce