Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ameliaaa4

Zakochałam się we własnym Szwagrze.

Polecane posty

No więc Radek(chłopak mojej Siostry) jest z moją sis rok czasu.Od początku mi się On podobał,ale z czasem przeszło. Niestety po kilku miesiącach coś się zaczęło dziać:( Mam LD-świadomy sen śni mi się że uprawiamy seks,całujemy się itp. Bardzo się lubimy nie mogę przestać na Niego patrzeć i myśleć o Nim.Robię wszystko, aby mnie dotknął przypadkowo. Nie umiem Sobie z tym poradzić chciałabym mu to powiedzieć,że mi się podoba i,że go skrycie kocham..Pomóżcie:(powiedzieć mu?

Gość Amicorum
Bliskim sie takich rzeczy nie robi. Gostek może sie wcale nie okazać taki super, gdy się z nim zwiąrzesz boTeraz jesteś zauroczona i widzisz przez rożowe okulary. Ale czy się uda czy nie uda, relacji z siostrą już nigdy nie odbudujesz, jeśli zachowasz się jak drapieznik i będzisz probowac odbić radka a mozesz poczekać zobaczyć jak się sytuacja rozwinie. Może siostra w końcu uzna że poszukuje kogoś innego. Jeśli wciąż bedzisz mim zainteresowana może się okazać że stworzycie rzeczywiscie fajne relacje

Gość zapomnij o kolesiu
nie wiem jak, unikaj ich znajdź sobie jakieś zajęcie czy coś. Wiem że łatwo mówić ale sama miałam taką sytuację w rodzinie tylko chodziło o bardzo bliskie kuzynki, jedna zakochała się w narzeczonym drugiej i w końcu wdała się z nim w romans. Po 2 miesiącach przyleciał z podkulonym ogonem do tej pierwszej a z tamta zerwali wszelkie kontakty. Oczywiście cała wina za ten romans spadła na tą kuzynkę co się wmieszała bo przecież "biedny" facet dał się uwieść tej złej. Takie sytuacje zawsze się kończą źle albo gorzej. Mój mąż kiedyś spotykał się przez krótki czas z kuzynką swojej byłej, z podkreśleniem na "byłej" nawet nie mieli poważnego związku tylko parę razy wyszli ze sobą na piwo i też przecież cała rodzina na nich krzywo patrzyła.

Gość gusKZb
i co pisdo nie spodobala sie moja wypowiedz i ja wykasowalas?:D widocznie zabolalo cie :D

A mam mu to powiedzieć że mi się podoba że jestem w nim zakochana? co o tym myślcie:(

Gość Amicorum
zrób jak uwarzasz ale jak powiesz to już tego nie cofniesz a możesz narobić pasztetu.

Gość do siuruf
13:42 [zgłoś do usunięcia] Amicorum Pasztetu to ty narobilaś ,nie uważasz ?:D

Gość Amicorum
co proszę?

lepiej nie mow. slowo powiedziane nie wroci. mloda jestes i nie myslisz o skutkach tego, co sie moze stac. Daj sobie spokoj z chlopakiem swojej siostry. Ona zostaje w rodzinie na zawsze, to nie to samo co przyjaciolka, ktora moze zerwac przyjazn w takim przypadku. Wiesz, to grubo nie fair dzialac w kierunku chlopaka wlasnej siostry. Chcialabys byc na jej miejscu? A co zmieni fakt, ze mu powiesz o tym, co czujesz? Bedzie Ci lepiej? Tak myslisz? A jak on bedzie sie czul? A gdzie w tym wszystkim miejsce dla Twojej sis?

Ja nie chcę jej go odbić ja chcę żeby On wiedział co czuje tylko tyle:(

zajmij sie sterowaniem swoich snow na inny obiekt, innego chlopaka, wybywaj z domu jak najczesciej, gdy on odwiedza Twpja siostre, postaraj sie unikac go jak ognia, a sobie poszukaj jakiegos chlopaka, o ktorym bedziesz mogla myslec- i zapomnij o Radku na tak dlugo, jak dlugo jest i bedzie z Twoja siostra. Siostrze nie robi sie swinstwa.

postawisz go w glupiej sytuacji mowiac mu o swoich uczuciach. Moze zaczac cie unikac, moze cos powiedziec Twojej siostrze- jak sie poczujesz w tym Ty sama?

Gość KrystianK22
Ja nie chcę jej go odbić ja chcę żeby On wiedział co czuje tylko tyle - buhaha to znaczy, że chcesz sprawdzić jego reakcję na to. A nuz się zakocha haha Jak Ty mozesz wogoel myslec o odbiciu siostre chlopaka? zero moralnosci.Nie kochasz jej pewnie. A poza tym mowisz: zakochalam się. Raz piszesz, ze Ci się podobal, potem że CI przeszlo, wróciło. No sorry, ale jesteś zakręcona i nie poważna. A do Twojej wiadomości: Moje kuzynki tak mialy. Tzn jedna mi się zwierzyła, że bardzo jej się podoba narzeczony siostry. I często o nim fantazjuje. Ale powiedziała że - i to jest ważne- NIGDY NIE ZROBILA BY JEJ TAKIE KRZYWDY

Gość KrystianK22
BO NIE MOGLA BY BYC SZCZESLIWA ZE SWIADOMOSCIA ZE ONA CIERPI

Gość AnkaSiostra
Ja byłam w podobnej sytuacji? Ale ni zakładam postów na kafeterii. Bo nawet nie rozważałam faktu odbicia siostrze faceta. Przeszlo po roku. A tez myslalm zze go kocham .Zauroczenie kochana

Gość AnkaSiostra
ale z ciebie tempa pisda - bardzo mądry post

Gość TAKIIIIIIJEEDEN
Ja z kolei rozumiem autorkę bo sam przez to przeszedłem tylko troszkę w innej formie.Byłem z dziewczyną 2 lata a kochałem się w jej siostrze.Jej siostra zwalała mnie z nóg pod każdym względem nie mówiąc już o wyglądzie bo dla mnie to był ideał kobiety.Świetna dziewczyna, rozumna, gadatliwa i mądra a do tego nie taka wariatka jak moja ex.Też rozmyślałem jak to rozwiązać i wiesz co zrobiłem ? zerwałem z swoją dziewczyną i po jakimś czasie znalazłem inną.Dzięki temu nikogo nie zraniłem i żyję z czystym sumieniem.

Nie wiem, czy to Cię ucieszy, czy nie. Ale jestem w takiej samej sytuacji. Też robiłam wszystko, żeby go dotknąć itd. Miałam bardzo dobry kontakt z siostrą, ale teraz zaczynam jej nie lubić, bo widzę jaki on jest w nią zapatrzony, i że naprawdę się kochają. Ogólnie już nie wytrzymuje bez niego. Bez patrzenia na niego ;D Ostatnio chciałam mu to powiedzieć, że jestem w nim zakochana i zobaczyc jak zareaguje. Ale sobie pomyslałam o konsekwencjach, jakie mogą być. I nie zrobiłam tego. Staram się robić jakieś inne rzeczy, znajdować sobie zajęcia itd. Ale jest bardzo ciężko. A Ty co o tym myślisz? Powiesz mu?

Witam , potrzebuję porady - a mianowicie : od 3 lat jestem ze swoim obecnym mężem , a 2 lata jak po Ślubie. On ma spore rodzenstwo - lecz od samego poczatku mam dobre relacje z jego Bratem , 2 lata młodszym odemnie ja 21 a on 19 lat . Bardzo dobrze sie dogadujemy . Czy w towarzystwie czy tez na osobności . Co weekendy praktycznie lub na jakis imprezach lubimy sobie wypic , potanczyc - mój mąz nic przeciwko temu nie ma , Nawet nie zauwazylam , aby byl zazdrosny. Od jakis 9 miesiecy no moze 10 , zaczełam mojego szwagra poszczegac troche inaczej - aczkolwiek nadal jest tak jak bylo - tylko ze problem jest w tym , że On zaczął mi sie podobac . Stał sie bardziej męski , przystojny - nie tak jak inni faceci w tym wieku . Czesto razem spotykamy sie z rodzina przy piwku , czy tez grillu - ale zawsze najdluzej siedzimy my razem . Gadamy , wspominamy - zwierzamy sie sobie w miare przyzwoitosci. Lecz jakis czas temu zaczełam miec o nim sny - rówiez erotyczne ;/ Marzyło mi sie aby sie z nim pocalowac , przytulac - nie chodzi mi o seks - bo przeciez kocham swojego meza o 8 lat starszego odemnie . Ciezko mi z tym sie żyje . Szwagier ostatnio bardzo sie mi przyglada - powiedzial nawet przy wszystkich ze zamiast jego brata mogłam wybrac jego usmiech.gif . Ale nikt sobie nie wziął tego na powaznie. W ubiegłą sobote pojechalismy z mezem do jego rodziców ( szwagier mieszka równiez z rodzicami ) - i jak zwykle siedzielismy do późna - a nawet bardzo późna - wszyscy poszli spac a my przy piwku , ogladajac filmy siedzielismy do 6 nad ranem . No i do rzeczy. o godzinie 5 nad ranem skonczylo nam sie piwko - wiec szwagier pwiedzial abysmy wyszli na podwórko bo on ma w samochodzie , przy okazji mówil ze idzie zapalic , a mieszka na wsi. wiec poszlismy -oparci o samochod otworzylismy to piwo , gadamy sobie i w koncu sie przelamalam i powiedzialam mu ze od jakiegos czasu mi sie podoba , śni itp. On na poczatku byl zawstydzony - lecz odpowiedzial ze tez mu sie podobam i wtedy juz od slowa do slowa pocalowalismy sie - nie bylismy bardzo pijani bo wszystko pamietamy ale jednak stalo sie . Obiecalismy sobie ze to zostanie miedzy nami. Lecz na drugi dzien na kaca tez roszke wypilismy i On zaproponowal mi sex, a jest prawiczkiem nie mial i nie ma dziewczyny. Oczywiscie nie zgodzilam sie powiedzialam ze musze to przemyslec , no i widujemy sie codziennie - nie na osobnosci poprostu ja wczesniej w gronie rodziny - on jest dla mnie mily - odzywa sie normalnie - ale wiem ze w jego glowie to siedzi . Czesciej sie do mnie usmiecha... No niewiem czy jesli powiem ,ze cos zaiskrzylo to beda za duze slowa. Poniewaz ja kocham swojego męża - a o szwagrze nie moge przestac myslec Prosze doradzccie mi co mam zrobic? wiem ze pewnie najwiecej bedzie krytyki ale ja na prwade mam metlik ogromny metlik smutas.gif pzdrawiam

Gość gość
po co brałaś ślub mając 19 lat? to chore :O

Gość gość
"Mam LD-świadomy sen śni mi się że uprawiamy seks,całujemy się itp. " .... spokojnie to tylko polucje (zmazy) senne tak się zdarza przy dojrzewaniu

Gość gość
Trudno to wyjasnic i sama tego nie rozumiem ale!Własnie jestem mężatka od 12 lat i mam 3 dzieci.Sama nie wiem jak to opisac,ale zaczął podobac mi się trochę młodszy od męża szwagier.Mam wrażenie że ja jemu tęż,ale to przyszło nagle.Jakby to ująć ,czuję po prostu czuję że w iednej jakiejś chwili zaczeliśmy coś czuć do śiebie.Niby nie spotykamy się często,ale jak się widzimy to mam wrażenie że przewraca mi się swiat.W pod świadomości wiem że mu bardzo się podobam.On też ma żonę i dziecko.Nie chcę słuchac morałów że to szwagier i tak nie wolno.Chodzi mi o to że to coś przychodzi nagle i do konca jest to nie zrozumiałe,czemu tak się dzieje.Gdy ostatnio byłam w domu,a on na dworze to wszystko zaczeło leciec mi z rąk,jakby on w danej chwili zciągał mnie myślami.Każdy mądry powie że to szwagier,a wiec dlaczego tak nagle coś się w uczuciach zmienia.

Gość gość
znam to uczucie ;/ niestety pozostaje zyc bez zmian ;/

Gość gość
ładna patologia, panna ma 21 lat, meza i dziecko a chleje do rana z mlokosem, lubi sobie wypic i zabawic sie, czyli mloda mamusia :) jestem wspaniala matka nie ma co? patologia, powinni zabrac ci dziecko gówniaro,

Gość gość
Jak nie znasz sytuacji to się nie wypowiadaj . zazwyczaj ludzie którzy tak robią krytykują innych bo . . . sami nie mają wsparcia