Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikj654

moja mama czyta mój pamiętnik:/

Polecane posty

Gość nikj654

a więc tak ostatnio odkryłam ze moja mam czyta mój pamiętnik tylko najgorsze ze ona udaje ze o niczym nie wie itp a wiec nie mam jak jej zrobić awanturę o prywatność bo jedynym dowodem jest to ze ja wiem dokładnie gdzie zostawiłam mój pamiętnik i np jak głęboko go włożyłam pod łóżko a gdy wracam np z toalety a moja mama siedziała u mnie w pokoju np przy komputerze lub podlewała kwiatki to zastaje ten pamiętnik włożony inaczej niż ja to zrobiłam:( pomóżcie co mam zrobić w takiej sytuacji staram sie go mieć zawsze przy sobie ale przecież do toalety go brać nie będę bo to by głupio wyglądało

Gość a,,,,,,,,,,
twoja matka współżyje z piekarzem znam waz

Gość moja koleżanka
to napisz że w piątkowy seks grupowy był ekstra w najbliższy weekend to powtórzysz i że chyba musisz zmienić dilera bo po ostatniej działce nie czułaś się najlepiej

Gość a,,,,,,,,,,
daltego ma bułeczkę

Napisz na ostatniej zapisanej stronie notatkę do mamy. "Mamo, wiem, że od jakiegoś czasu czytasz mój pamiętnik. Mam prawo do prywatności i myślę, że to co robisz jest nie w porządku wobec mnie, dlatego proszę Cię, abyś przestała. Każdy człowiek ma potrzebę posiadania jakichś tajemnic, osobistych przeżyć. Nie odbieraj mi tego. Jeśli chcesz wiedzieć, czy wszystko ze mną dobrze, to po prostu zapytaj, porozmawiajmy. Kocham Cię i proszę, uszanuj moją prośbę, tak jak ja szanuję Twoją prywatność i nie czytam Twoich smsów" etc, czy coś takiego. U mnie kiedyś pomogło. :)

Gość a,,,,,,,,,,
piekarz kładzie jej w dupala aż się trzęsie hala

Gość nikj654
mój pamiętnik nigdy nie leży w jednym miejscu i był juz chyba we wszystkich możliwych miejscach w moim pokoju :pod poduszkami w/pod łóżkiem, w szafach między ciuchami, w poszewkach poduszek, w szufladach z bielizną, w pudełkach po grach planszowych na spodzie szafy, za/między/pod książkami i podręcznikami szkolnymi już brakuje mi pomysłów gdzie go chować i dziękuje za pomysł z tą notatką na pewno zastosuje:)

Gość w dobie kompów
fajnie czytac, ze ktos jeszcze pisze pamietniki... :)