Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fasman

Posiadanie dzieci jest przereklamowane.

Polecane posty

Gość Fasman

Posiadanie dzieci nie jest wcale takie fajne, dostarczają wiele kłopotów, zmartwień i ciągle czegoś żądają.

Gość napisz to samo
na forum macierzyńskim :D

Gość nikt ci nie
każe ich mieć

Gość idz na porody to cie zjada jak
walcem ;]

Gość zzz111
Jasne ciężka praca-ale co innego można robić. A tak czowiek nie jest sam.

Gość Fasman
Nikt mnie nie zmusi, ale wiele osób mnie atakuje za to, że nie chcę mieć dzieci i to nawet faceci...

Gość zzz111
twoje żcie jak nie chcesz to nie daj sie namóć bo potem takie dzieci kończą na śmietnikach. Nie musisz sie poświęcać na sile -olej ich!

Gość oj bosz
Jasne ciężka praca-ale co innego można robić. A tak czowiek nie jest sam. hehehe no własnie głupi baby nie mają pomysłu na życie to fundują sobie stado dzieci, i nie radza sobie same ze sobą w samotności, ja tam jestem egoistka :) i tez mam w dupie rozmnazanie sie :)

oesu, jak mnie nudzą takie topiki 😴 koleś, sam byłeś srającym w pieluchy i drącym mordę bachorem. tylko widzisz, niektóry z tego wyrastają, a ty nadal jesteś taki upierdliwy i zakładasz głupie topy. nie chcesz dzieci - nie miej. g... nas to obchodzi. dokuczają ci koledzy - skoro nie umiesz im uargumentować swojego punktu widzenia, to najwyraźniej nadal jesteś dzieckiem :classic_cool:

Gość oj bosz
reminka to po jaka cholere tu wlazisz skoro cie nudza? :o nie musisz tego tak żałośnie podkreślać bo i tak widać ze rwiesz sie do tego aby wrzucic swoje 3 grosze

Gość bhcuwyfegakw
przereklamowana???????? życie to nie serial, czy program rozrywkowy..... jak ktoś jest ograniczony umusłowo i daje się ponieść reklamom i kolorowym gazetom to rzeczywiście się rozczaruje.. życie nie jest splotem tylko tych cudownych i miłych chwil........czy z dziećmi czy bez nich ciebie też ktoś musiał wychować i gdyby nie posiadanie dzieci to nie byłoby ludzi na ziemi...co za tępaki zakładają takie topiki oczywiście uważam że nie każdy powinien posiadać dzieci, takie osoby jak autor z pewnością nie

na szczęście nie wszyscy mają dzieci i na nieszczęście wielu ma...

"reminka to po jaka cholere tu wlazisz skoro cie nudza? nie musisz tego tak żałośnie podkreślać bo i tak widać ze rwiesz sie do tego aby wrzucic swoje 3 grosze" żeby właśnie podkreślić, że mnie nudzą, tłuku :classic_cool: takich topików były już setki i ta ta powtarzalność jest kurwa nużąca.

Gość oj bosz
ciebie też ktoś musiał wychować i gdyby nie posiadanie dzieci to nie byłoby ludzi na ziemi...co za tępaki zakładają takie topiki a kogo kurwa obchodzi ze nie byloby ludzi na swiecie albo nie byloby mnie? myslisz ze gdybym sie nie urodzila to bym sie przejela tym faktem i poplakala? :o kurwa

Gość reminka ma rację
nie chcesz nie miej, żalisz się tutaj bo nie potrafisz odeprzeć ataku w realu, twój problem kto nie chce ,niech nie ma, ale twórz głupich teorii skoro nie masz pojęcia o tym jak to jest mieć dziecko

Gość reminka ma rację
* nie twórz

Gość oj bosz
głaby :o przeciez on nie napisal ze nie chce dzieci i ze ich nie ma, moze akurat ma i opisuje swoje doswiadczenia? :o zalozyl topik bo ma ochote porozmawiac na ten temat a jak wam nei pasuje to wypierdalac :)

Gość Fasman
Zakładam co tydzień bo się nudzę.