Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasdasdasd

Kiedy urosnal mi piersi ?

Polecane posty

Gość asdasdasdasd

Mam już 14 lat i miesiączkę dostałam dopiero w lutym tego roku a większość moich koleżanek w wieku 11-12 lat i maja już spore piersi a ja ich praktycznie nie mam ! każdy mi mówi ze jeszcze urosną a właśnie nie wiadomo bo starsze dziewczyny które dostały później okres tez maja małe a ze mnie koledzy się śmieją i mówią na mnie 'decha' . czy one jeszcze urosną ? znaczy muszą trochę urosnąć ale czy będą normalnego rozmiaru czy malutkie ? nie chce żeby się ze mnie śmiali, :(( czy znacie jakąś dziewczynę która w moim wieku tez nie miała a potem urosły ? z góry dziękuje za odpowiedz :)

mi rosły do 22-23 roku życia więc tobie też jeszcze może urosną....no chyba ze jesteś obdarzona małymi to juz nic nie zrobisz

Gość ja mam 21 lat
i ma,m nie pełne A i dobrze mi z takimi, zwlaszcza jak widze u swoich kolezanek ktore maja C D ze im grawitacja juz zaczela dzialac;p nie przejmuj sie tym bo to tylko wyglad ,a jesli ci o chlopakow chodzi to sie nie martw nie wszyscy lubia cycate;p;p

Gość ja mam 21 lat
a jak sie zle z tym czyjesz to kup sobie push up bo w sklepach jest ich duzo i juz ja w takich chodze i jest git ;p