Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajigf93r

Dewotki kurwa jego mać :(

Polecane posty

Gość sajigf93r

Poznałem dziewczynę i znamy się już jakiś czas, wszystko było by dobrze gdyby nie to że irytuje mnie jej religijność :( Wierzę w Boga ale nie chodzę do kościoła i nie spuszczam się na tacę pedalskim księżom a Ona potrafi się ciągle zachwycać kościołami, tym co było na kazaniu, pielgrzymkami na której się idzie i modli.Straszna dewotka z niej a ze mnie totalny wariat, nawet sobie nie mogę przy niej przekląć bo Ona już oburzona jest i mówi że to nie ładnie.

Gość kachaaa888333
jak sie przy niej nie nawrocisz synu to nici z tego zwiazku:))

Gość moze zle wybrales???
...nie wiem na czym opiera sie fundament twojego zwiazku, ale mi sie osobiscie wydaje ze zadna ze stron nie powinna ograniczac czy meczyc drugiej...a chyba sie meczysz??? sama jestem katoliczka a moj fracet zagorzalym anty-katolikiem...ja wiem ze wkurwia go moje gadanie o religii wiec mu dupy nie zawracam...on mi wierzyc nie zabrania chociaz nigdy nie ukrywal co o tym mysli...a ja go na sile nie nawracam... jesli chodzi o wulgaryzmy...na codzien czy przy luznej rozmowie z kumplami niech sobie bluzni...ale przyznam sie ze w miejscach publicznych czasami mu zwracam uwage...z tym ze on nigdy sie o to nie gniewa... nie wiem czy bardzo ci zalezy na tej dziweczynie, bo z twojej wypowiedzi wnioskuje ze moze poprostu zle sie dobraliscie???