Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wa Ma ter

Studia zdobyte w Polsce na niepanstwowej uczelni sa mniej warte niz kursspawacza

Polecane posty

Gość Wa Ma ter

Niestety takie sa fakty, wiadomo - zakompleksieni Polacy, ktorzy kupili sobie wyksztalcenie, beda mnie atakowac, ale prawda jest jedna

Gość wiceklita
nie obrażaj spawacza, czy masz pojęcie ile spawacz zarabia ?

Gość hahahahahah
jasne jasne. Absolwent panstwowej filozofii czy socjologi na pewno szybciej znajdzie prace niz absolwent niepanstwowych a nawet zaocznych kieurnków typu finanse i rachunkowosc, informatyka, filologie obce:d po prostu JAK NIE JESTES ZARADNY TO NAWET HARVARD CI NIE POMOZE!

Gość chyba nie zrozumiałaś
autor nie obraża spawaczy tylko studentów prywatnych uczelni. A z autorem zgadzam się w 100%

Gość oj bosz
głupi jestes i tyle :O nawet jakbys 3 kierunki na uniwerku skonczyl to i tak pozostaniesz głupim

Gość ja równiez zgadzam sie z autor
zgadzam sie z autorem. takja jest prawda. osoba majaca konkretny fach w reku lepiej skonczy niz jakis absolwencik prywatnej szkoly.

Gość furnnflhjdioshvfkjngfw
ja uważam że praca spawacza jest lepsza niż jakiekolwiek studia w polsce - państwowe czy na prywatnej uczelni - wszystkie są z dupy i nic nie gwarantują, a jedynie ludzie po nich nie chcą zwykłej pracy bo dalej sraj.ą niż dupy mają i siedza w domach i marudzą na kafe że nie mają roboty po studiach.