Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rownieztakatez

Stoi przede mną przyszłość,to mnie przeraża!

Polecane posty

Właśnie weszlam na to forum,bo sie przerazilam swoją dalszą przyszłością. Ogólnie jestem osobą skrytą,małomówną-i w ostatnich dniach zdałam sobię sprawę jaki mam duży problem.(Między innymi uświadomiono mi to ostatnio,nie myslalam,ze to jest az taki problem) Pewnie pójdę do pracy po liceum by zarabiac na studia i wreszcie swoje wydadki.Zafascynował mnie ostatnio taniec,ale to wszystko dopiero od czerwca!Teraz właśnie wróciłam z rolek,postanowilam zadbać o siebie po liceum,siedze w domu i się nudzę.Myślę co teraz dalej ze mną bedzie.Czy będę w ogole miala jakies zycie towarzyskie?! Myslę,ze z kolezankami z klasy nie bedziemy sie za czesto spotykac.Przeraża mnie perspektywa mojej niedalekiej przyszlosci.Koniecznie musze sie zmienic,ale w tym najwiekszy problem.Od pstryknięcia palcem nie da się tego zrobić;[ Przeraża mnie,przeraża mnie,przeraża mnie to wszystko! Help! Będę chodzić do pracy,ale przeciez po pracy tez mam życie.Jedyna nadzieja w tym,ze otworzę się w pracy. Ten problem to to,ze gdy się spotykam z np. chłopakiem,są dlugie chwile milczenia.Ostatnio powiedziano mi,ze wtedy on strasznie zle sie czuje. Czemu nie mowia tego od początku?! Przynajmniej wiedziałabym wczesniej:(:(:(

Gość o jej naprawdę
:classic_cool: