Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulineczka28

Moja mama nienawidzi ojca! Czy ja też powinnam?

Polecane posty

Gość paulineczka28

Moja mama nienawidzi ojca z jednego powodu, zdradzał ją z prostytutkami z tego co słyszałam od znajomych to korzysta z usług młodych galerianek i rodzice od 4 lat są już po rozwodzie? Ja jestem dwukrotną rozwódką, mam trójkę dzieci i każde z innym mężczyzną. Mam najstarszego syna(nieślubnego) z facetem z którym nie potrafiłam się dogadac oraz dwie córki( z tamtymi facetami również nie dało się dojśc do porozumienia). Oczywiście każdy z moich byłych uczestniczy w życiu mojego dziecka i nie dziwię się matce ze nie chce znac swojego byłego męża, czy powinnam utrzymywac kontakt z ojcem i pozwalac mu na spotkania z wnukami?

Gość AdminAdminowski
Ostro 28 lat trójka dzieci z różnymi mężczyznami. 2 małżeństwa za sobą . Nice

Gość paulineczka28
Ale to mężczyźni są wszystkiemu winna że nie można z nimi dojśc do porozumienia.

Gość zadaj sobiepytanie
po pierwsze nie dziw sie matce...ma prawo spalic mosty za kims kto dmucha malolaty... a samasobiezadaj pytanie jakim wobec ciebie jest ojcem, matke zdradzil ale jaki byl dla ciebie. rozwod tokonflikt miedzy partnerami i dzieci nie powinny na tym cierpiec. twoja relacja z ojcem powinna opierac sie wylacznie na tym jak uklada sie miedzy nim atoba.

Gość Daryll
ozesz w mordę... współczuję twojemu przyszłemu. Wypierze ci mózg ( o ile już tego nie zrobiła)