Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaSmutnaSobota

Wszyscy mnie olali, jest mi tak przykro,siedzę w domu SAMA

Polecane posty

Gość samotnaSmutnaSobota

Pełno kolegów, koleżanek co sobota jakieś piwko. Napisałam do kolegi smsa, czy wypijemy po piwku, nawet nie odpisał, drugi to samo, trzeci od poniedziałku milczy jest mi przykro bo ten ostatni mówił,ze mu się podobam,ze chciałby,zeby między nami było coś wiecej. I tak ma mnie w dupie. Kolezanki pewnie mają plany, nawet nic nie napisały. Czuję się taka odrzucona, to taka moja pierwsza sobota, jakby się zmówili przeciwko mnie, choć się nie znają i tak sobie siedzę, słucham smutnych piosenek. Najbardziej mi leży na sercu kolega, który własnie mówił,ze mu zalezy. Ale mi smutno. Wypiłam już 2 piwa, nawet nie moge samochodem nigdzie pojechać

Gość wibrator nie zapładnia
e tam

Gość samotnaSmutnaSobota
:-(

nie każdą sobotę da się bawić :) zauważ plusy możesz spędzić ten dzień tak jak chcesz ;)

Gość Completny Carlo
spojrz na Levviego, on w żadną sobotę się nie bawi, bo nikt z nim nie chce, za to rozwija się wewnętrznie :)

Ja tez coraz częściej spędzam soboty sama, ponieważ moja "paczka" znalazła sobie nowe towarzystwo, które niekoniecznie lubię ;) Oni się bawią, a ja siedzę na kafetełe :P

Gość samotnaSmutnaSobota
no pewnie,ze nie trzeba się bawic, ale chodzi mi o stosunek moich znajomych do mnie, czuję sie no taka odtrącona, jak nie mają co robić, to dzwonią piszą, zawsze coś się wymyśli, a teraz? Pewnie odezwa się jak ja bede na zajeciach, to mój ostatni weekend wolny . Tez ich tak potraktuję, wyłącze tel i oleje

Gość kaśka.aaa
ja tak mam już 10 lat więc zamilcz i mnie nie wkurwiaj !

Gość ggggggggggggjm
A ja właśnie wywaliłam dzieci na dwór na godzinkę,mąż wraca z pracy dopiero o 19,więc mam chatę dla siebie i jestem szcześliwa:)

Gość wodzuuuu
Chetnie Ci umile ta sobote,moze jestesmy z tego samego miasta:)

Mnie też nie pytają o wyjścia, nie pisza, gdy gdzieś wychodzą. Ale nie jest mi z tego powodu tak smutno, jak tobie :( Ja lubię samotność. A cóż. Bardzo mi przykro, że czujesz się nieszczęśliwa. Może oni mają jakiś powód?

Gość cgjgtjj
przyzwyczajaj sie,ja mialam taka super zgrana paczke i pelno znajomych, myslalam ze cale zycie bedziemy sie przyjaznic,ze zamieszkamy razem jak w serialu "przyjaciele" itd,a le zycie, od marca nie widzialam sie z zadna "przyjaciolka" a nikogo nowego nie da sie poznac ot takmgdy jest sie pod 30stke

Gość samotnaSmutnaSobota
Ale zobaczcie, normalnie jestem jak koło ratunkowe, nudzą się to pisza, wpadną do mnie, gdzieś się pojedzie, bo głupia JA zawsze znajdę dla nich czas, a teraz juz widzę ich stosunek. No i ten palant, co niby ze mna zwiazek chciał budować, ech... no płakać mi się chce, chociazby napisali,ze sa zajeci, i to tyle osób, jakby się umówili ,ze mają tak robic

Gość samotnaSmutnaSobota
a dodam,ze się nie znają:-) nawet nie mam co robić, chyba otworze 3 piwo. Niech mnie pocalują w dupę

Swego czasu do mnie pisali tylko z zapytaniem, czy mam wolną chatę :o🖐️ Jak miałam wolną, to wpadali, jak nie - to szli do pubu, nawet mnie o tym nie inforumując :P

samotnaSmutnaSobota -> jeśli checz to ja mogę ciebie też tam pocałować :D

Gość wodzuuuu
levy Ty bys wszystko tam calowal.

Gość samotnaSmutnaSobota
z każdym dniem-o jaaaa, no tak to nie mam jeszcze, ale już ja im pokazę kolegom zasranym dobrą kolezankę. Nie całuj lepiej:-)

Gość wodzuuuu
jak chata wolna,lodowka pelna to mozna wpadac do takiej kolezanki,aha i jeszcze barek musi byc do oproznienia;P

samotnaSmutnaSobota -> a czemu lepiej nie? :P wodzuuuu -> no wiesz jeśli kobieca, ładna, duża, jędrna, krągła ta pupa to bym całą wycałował ;)

Gość marry3001
Ehh ja tez czesto mialam takie wieczory. Cała masa znajomych a jak przyjdzie co do czego to pustka. Na szczescie znalazal swoja milosc ktora zaraz do mnie przyjezdza wiec bedzie ok. A Ty zapodaj jakas dobra komedie, zró popcorn i smiej sie ze swoich "malutkich" problemów. Pozdrawiam serdecznie:):* PS. Głowa do góry:D

Gość samotnaSmutnaSobota
marry-dziekuje:-) Już jestem troszkę wcięta po piwkach:-) Levviatan-weź Ty mnie pociesz, a nie o całowaniu tyłeczka myslisz:-)

Gość wodzuuuu
levy to Ty pocieszaj ja,a ja sie zajme jej tyleczkiem:P

samotnaSmutnaSobota -> no wiesz po moim całowaniu będziesz bardzo pocieszona :P

Gość samotnaSmutnaSobota
oj chlopaki, same łobuzy tu siedzą:-)

ja nie jestem łobuzem ;) wiem jak pocieszyć ciebie nie tylko słowami :P może być po tym całowaniu przytulanie jeśli preferujesz :P

Gość wodzuuuu
samotna powiedz skad jestes?

Gość exfwexdexfer
uuueee co facetow tak pociaga w tylkach,przeciez tam sie robi kupe, nie da sie usunac tego"zapaszku" nawet szorujac sie 20 minut, nie po tym jak od kilkunastu,kilkudziesieciu lat wylazila tamtedy kupa :/

exfwexdexfer -> zapach da się usunąć ;] a pociąga to że to jest kobieca pupa :P