Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarinaka

piersii

Polecane posty

Gość Katarinaka

Jak naturalnie zmniejszyć piersi? Można schudnąć.. ale obawiam sie, że w moim przypadku to nie jest dobre. Mam zaledwie 163cm wzrostu.. waże 48kg.. a mój rozmiar piersi to 70D

Gość Katarinaka
moze bieg pomoże? Ale czy to nie pogorszy wyglądu piersi?

Gość Katarinaka
ale moze jednak zaryzykuje ;)

załóż ochraniacze bokserskie :D a po co chcesz zmniejszać piersi ? i tak już chuda jesteś

Gość pan kutaszajec
jestem licencjonowanym i wyksztalconym dietetykiem z wieloletnim doswiadczeniem w pomaganiu w takich sprawach, dokladnie w takich, ale musisz najpierw udowodnic ze tak wlasnie jest, foto i napisze Cie dokladnie co musisz robic :classic_cool: 🌻

Gość Katarinaka
No wlaśnie.. marceli Havranek.. jestem już chuda i to po prostu beznadziejnie wygląda jak sa takie wielkie cyce.. więc chce zmniejszyc je chociaż tylko o rozmiar :)

nie zmniejszaj :) poćwicz pupę i nogi aby były większe i będziesz miała ekstra figurę ;)

Gość Yyyyyyyyyyyy
Naprawdę??? Albo masz strasznie źle dobrany stanik, albo nie mam pojęcia czym piszesz...? Ja ważę 49-50kg, mam 1,64cm i rozmiar piersi 65G... i to są fajne, ale nie jakieś duże piersi... Tzn. w stosunku do mojej szczupłej sylwetki są sporawe, ale nie gigantyczne! Może gdybym miała 65J czy więcej - może wtedy bym się zastanawiała nad zmniejszeniem... Ile masz cm pod biustem i w biuście??