Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak zapytam bo nie wiem

ILE SIĘ CZEKA NA BECIKOWE i na drugi tysiąc???

Polecane posty

wiecie może kobietki?

Gość jaki drugi
tysiąc?

nie przekracza mi pewna kwota dochodu i moge starac sie o drugi tysiac z opieki.

Gość ja dostałam becikowe
plus drugi tysiąc zł z mopru, cała kasa wpłyneła mi razem na konto czyli 2 tysiące, czekałam niecały miesiąc od zlożenia dokumentów.

Gość nie długo, ja pierwszy tysiąc
odebrałam jakoś tydzień po złożeniu papierów była już decyzja, a drugi tysiąc dostałam razem z zasiłkiem rodzinnym 1068 zł. za jakieś 2-3 tygodnie

Gość to zalezy z jakiego
jestes miasta i kiedy wyplacaja swiadczenia rodzinne i kiedy zlozylas wniosek. Jestem z Bydgoszczy, u nas jak zlozy sie papiery do 10 dnia miesiaca to decyzja jest nie pozniej niz tydzien czyli ok 16-17 najpozniej a wyplata tak jak wyplacaja zasilki rodzinne czyli w moim miescie miedzy 20a 25. Natomiast jak sie sklada po 10 do do konca nastepnego miesiaca maja czas.

Gość wykoopaliska
a czy dziecko to przywilej bogaczy??? I druga sprawa: nie znasz sytuacji gdy ktoś ma na umowie najniższa krajową a zarabia kilka razy więcej?:) Strasznie ograniczona/y jestes

Gość ejjjj
zobaczcie sobie czy wypłacaja u was becikowe samorzadowe.w wielu miastach wypłącaja dodatkowa kase.dopytajcie sie w urzedzie miasta/gminy.

Gość becikowe samorządowe
a co to jest? Dla kogo jest wypłacane itd? Może to to samo co ten drugi tysiąc jak nie przekracza jakaś tam kwota dochodu na jedną osobę.