Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milllllka_2011

nie dostalam L4 a plamie w ciazy...

Polecane posty

Gość milllllka_2011

jak w temacie- jestem w 9 tyg mialam dwa razy skape palmienie. lekarz zapisal mi luteine, zrobil usg - dziecko rozwija sie prawidlowo i nie widzial nic niepokojacego. Zalecil oszczedzac sie ale powiedzial ze pracowac moge (lekka praca biurowa). jestem troche zaniepokojona, wszystkie moje kolezanki z krwiawieniami w ciazy musialy lezec plackiem. a jak bylo u WAs???dziekuje za odp.

skoro lekarz cie nie puścił więc widocznie to nie było wskazaniem a jezeli sie serio zle czyjesz to idż do rodzinnego i poproś o zwolnienie jak jest ok to na pewno dostaniesz :D

Gość milllllka_2011
czuje sie ok, jednak plamienia byly i ich przyczyna nie zostala wyjasniona, po prostu sie boje czy nie lepeij dmuchac na zimne.....

Gość glosy na bitwe
ja plamilam w 10 tyg, dostalam duphaston i tez zwolnienia nie dostalam. W przeciwienstwie do ciebie pracuje w sklepie, gdzie niestety trzeba nieraz cos ciezkiego podniesc :o dodatkowo 8h na nogach z przerwa 15 min, podczas ktorej moglam usiasc :O skoro twoj lekarz twierdzi, ze wszystko jest ok, to najwidoczniej tak jest :) ja teraz jestem w 13 tyg. i podczas ost. wizyty sama poprosilam o zwolnieniem na co lekarz "oczywiscie, nie ma zadnego problemu" a zwolnienie wzielam nie dlatego, ze pracowac mi sie nie chce, czy zle sie czuje- po prostu zmienila sie ekipa w pracy i zmienily sie nastroje szefowej :O a ja nie mam zamiaru sie stresowac :D

Gość glosy na bitwe
milka, oblicz mniej wiecej kiedy powinnas dostac miesiaczke (oczywiscie gdybys w ciazy nie byla :) ) ja plamilam dokladnie w czasie gdy powinna sie pojawic ;)

millka wiele dziewczyn plami na początku ciaży, nie wiem jeśli ty szukasz potwierdzenia zdana lekarza na temat zdrowia dziecka i twojego tu na forum to raczej nie jest własciwe rób to co ci lekarz mówił dbaj o siebie, odpoczywaj, bierz kwas foliowy i bądż dobrej mysli pozdrawiam

Gość milllllka_2011
to faktycznie dziwne ze nie dostalas zwolnienia, ja w sumie caly czas siedze wiec nie wykonuje duzego wysilku fizycznego

Gość milllllka_2011
dziekuje dziewczyna za odp. mialam plamienia 2 razy w odstepie tygodnia, w terminie innym niz przypadalaby miesiaczka. za kazdym razem usg bylo ok. Po prostu myslalam ze lezenie przy plamienaich jest norma stad moje pytania....

Gość glosy na bitwe
wiesz, nie dostalam zwolnienia bo nie mowilam gdzie pracuje (lekarz nie pytal) a poza plamieniami nic innego sie nie dzialo, w ogole nie czulam sie jakbym w ciazy byla :) w ogole jak na razie czuje sie w sumie b. dobrze, raz wymiotowalam tylko i nieraz mam mdlosci ale nie czesto (i to zawsze wieczoram jak juz do lozka sie poloze :D ) no i napady glodu :D:D ale to wszystko nic w porownaniu z tym co inne dziewczyny przechodza , wiec ciesze sie bardzo

Gość milllllka_2011
ciesze sie ze wszysrko u Ciebie dobrze sie skonczylo:)