Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuck taylor

Kupić nowy samochód czy wybudować dom w stanie surowym ???

Polecane posty

Gość chuck taylor

Witam Mam problem i może coś doradzicie. Udało mi się odłożyć kilkadziesiąt tysięcy złotych. Mogę za nie kupić prawie nowy samochód albo wybudować dom w stanie surowym. Za domem przemawia to, że mam już działkę oraz budowlańców w rodzinie ;) Wszyscy moi kumple radzą mi jednak kupić jakiś ekstra samochód. Mówią, że powinienem korzystać z życia, a samochód pomoże poznawać jakieś ekstra dziewczyny. Na dom jeszcze przyjdzie czas. Czy Waszym zdaniem lepiej kupić auto i "wyrywać laski" czy zainwestować w przyszłe lokum ?

Gość anitkaaaaaa
a ja Ci radze wybuduj dom..nawet jak Ci sie zycie ulozy tak ze emigrujesz..to zawsze masz extra zamrozony kapital!! ziemia,,dom zawsze sa w cenie..auta traca rok po roku:-) Nie popelniaj moich bledow!! buduj dom:-)

Takie puste lale, które się "wyrywa na samochód" lepiej sobie daruj. Poza tym za kilkadziesiąt tysięcy nie kupisz jakieś rakiety, a i dom nie wiem jak za tyle zbudujesz, ale może z tymi budowlańcami z rodziny da rady.

Gość audi moja miłość
budowlańców w rodzinie - zapewne za free Ci pobudują dom. a co do lasek lecących na auto - to lachociągi i nic więcej. mam nadzieję że chorbósko jakieś złapiesz :classic_cool:

Gość chuck taylor
Przechlać nie przechlam, bo to zbyt ciężko zarobione pieniądze. Jestem też zbyt młody, żeby rozpuścić tak sobie tę kasę.

Gość Olusiapaniusia
postawić dom!!!! te które polecą na samochód to jakieś puste krowy a dom to dom, bedziesz miał motywacje,zeby odkładać kasę i dokonczyć budowę:-) ja sama dopiero kupiłam działkę, jestem sama, od dawna chciałam swoj dom, choć jestem młoda, wzięłam kredyt i zacznę stawiać swój piekny dom:-)

Gość audi moja miłość
zarób jeszcze więcej i postaw sobie ładny dom.

Gość anitkaaaaaa
stawiaj nawet na raty ale buduj dom!! a autko mozesz sobie kupic takie do 10 tysi:-) Jak masz poznac wartosciowa kobiete to poznasz nawet i w maluchu!!

Gość Jolka z Sieradza
Ciekawe jak zarobiles te kase ?