Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 3 godziny temu Recenzja W pierwszej sekudzie ahh w drugiej ohh ohh ohh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Naszprycujesz go? Lerzak nie przejmuj się jesteśmy bezpieczni o ile mnie nie będziesz próbował heblowac buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 551 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Elka a był stosowany ten tadalafil dla beki i te maszyny heblujace? 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Naszprycujesz go? Nudzi wam się zboki? To sobie znajdzcie zajęcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Nie, tylko ludzie o niższych poziomach wykształcenia posiadający ubogie słownictwo. Jednakże jeśli Ty je wychwyciłeś i uczepiłeś się jak pijany płotu widać dotknęło. Uuuuu Po takim ciosie to się nie pozbieram już Teraz skup się bo to będzie trudne, ja sama wymyśliłam ten nick, ten nick ma swój określony cel. Nie miałem zamiaru tego robić. Ale chcieliście się zabawić. Łącznie z hejtem mojego nicku. Więc albo odpuścimy albo będziemy się obrzucać piaskiem jak dzieci w piaskownicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 324 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Do papieża dentysta przychodził no ale to trzeba być kimś więcej niż malowanym Dla prawiczka taki malowany to prawie jak faraon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nudzi wam się zboki? To sobie znajdzcie zajęcie. Oki no trudno malowany by chyba chciał wyheblowac lerzaka, dziwny jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 551 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Oki no trudno malowany by chyba chciał wyheblowac lerzaka, dziwny jest Nie sądzę by był w jego typie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Lerzak nie przejmuj się jesteśmy bezpieczni o ile mnie nie będziesz próbował heblowac buuu Jeszcze nie wiadomo co tam pod łóżkiem leży dumbo nie dotyka żadnych dildosow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Nie miałem zamiaru tego robić. Ale chcieliście się zabawić. Łącznie z hejtem mojego nicku. Więc albo odpuścimy albo będziemy się obrzucać piaskiem jak dzieci w piaskownicy Człowieku ironii tez nie łapiesz? Możesz mi jechać po nicku, czy po czym tam chcesz mi to totalnie wisi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Dla prawiczka taki malowany to prawie jak faraon. 2 sekundowy jak fatamorgana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Człowieku ironii tez nie łapiesz? Możesz mi jechać po nicku, czy po czym tam chcesz mi to totalnie wisi. Też raczej nie łapiesz że niechcący kogoś obrażasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie sądzę by był w jego typie. Może z małolat się siurkami pobawiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie sądzę by był w jego typie. Lerzak powinien mieć honor i was olewać ale niestety łatwo go sprowokować huh No i niepoczebnie sam zaczepia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 86 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Patryk20 napisał: Nie miałem zamiaru tego robić. Ale chcieliście się zabawić. Łącznie z hejtem mojego nicku. Więc albo odpuścimy albo będziemy się obrzucać piaskiem jak dzieci w piaskownicy Hejt nicka brzmi rownie absurdalnie jak hejt twojej opony samochodowej. Robisz dramę z kompletnie błahych rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Może z małolat się siurkami pobawiom Lerzak odejdź stąd i lecz złamane serce zanim zamienisz się w morderce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Patryk20 napisał: Też raczej nie łapiesz że niechcący kogoś obrażasz A kogo obraziłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Lerzak odejdź stąd i lecz złamane serce zanim zamienisz się w morderce Wolałbym na piechotę do konina iść niż w elke wsadzic kucyka huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Lerzak powinien mieć honor i was olewać ale niestety łatwo go sprowokować huh No i niepoczebnie sam zaczepia Nie mnie to bardzo bawi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 86 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: A kogo obraziłam? Hejtujesz jego nick! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Hejtujesz jego nick! O przepraszam, nie hejtowałam jego nicku, wyraziłam tylko opinie na temat jego zaczepki i napisałam jak ja to widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 324 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie mnie to bardzo bawi huh Pamiętasz jak się zesrales o plecak i blokowales moją skrzynkę? Tak, to było zabawne przedszkolaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie mnie to bardzo bawi huh Elka to przeszłość, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Nudzi wam się zboki? To sobie znajdzcie zajęcie. Bliczka na donuty i ja wiem co mam robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Pamiętasz jak się zesrales o plecak i blokowales moją skrzynkę? Tak, to było zabawne przedszkolaku Żyjesz przeszłości rozmawiasz teraz z wersją 2.0 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Elka to przeszłość, niestety Całe szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 2 godziny temu Sis mi mówiła że wyglądasz jak morticia gomez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 86 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: O przepraszam, nie hejtowałam jego nicku, wyraziłam tylko opinie na temat jego zaczepki i napisałam jak ja to widzę. Zażartowałam, bo ten jego zarzut o "hejtowanie nicka" mnie rozbawił zwłaszcza że padł z ust rzekomego 50-latka, aż trudno traktować to poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Na dzień dzisiejszy prawdopodobnie sprzedać swoją z najnowszym oprogramowaniem, kupić z oprogramowaniem do 10.01, odpalić yt i postępować zgodnie ze wskazówki 24 minuty temu, Koralgor napisał: Jak to przerobić? Ja kupuje oryginały pudełkowe. Ewentualnie poczekać, ja mam 11.60 i czekam, huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 551 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Pamiętasz jak się zesrales o plecak i blokowales moją skrzynkę? Tak, to było zabawne przedszkolaku Moją też blokował żebym nie mogła z tobą gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Zażartowałam, bo ten jego zarzut o "hejtowanie nicka" mnie rozbawił zwłaszcza że padł z ust rzekomego 50-latka, aż trudno traktować to poważnie. No tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach