Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka84

Sfrustrowane baby...

Polecane posty

Dlaczego kobiety mają tyle problemów emocjonalnych?! Poważnie, zauważyłyście to? Ja nie rozumię większości z nich, może powinnam sie urodzić facetem? Ale serio powiedzcie same: - dziewczyna jednego z przyjaciół mojego Ł. wydzwania do niego za każdym razem gdy jej facet nie odbira - czy on tam jest?! dla mnie jest to uwłaczające godnośći - im mniej dziewczyn na imprezie tym biba fajniejsza, a jak sie pojawiają laski to zawsze jakiś problem - za ciepło, za zimno, za jasno, za ciemno, za dużo za mało.... - mój facet miał striptixerke na kawalerskim ślubu nie będzie - przecież to tylko goła baba machająca tyłkiem 15 minut myślicie, że wasz facet będzie o tym myślał następne 20 lat? dam głowę, że rano nawet nie będzie pamiętał - kupowałam sukienke - zmierzyłam w sumie 3. Kobieta, u której kupowałam powiedziała, że niektóre panny młode mierzą 40-50 sukienek! albo mają problem, jaki odcień żółtego powinny mieć serwetki na stole!!!! itd itd itd wymieniać by można bez końca. dlaczego jesteście takie drobiazgowe?! Za dużo czasu wolnego czy jak? brak pasji? nie rozumię...

Gość Agentka csi
co do telefonow to sie zgodze, ze takie wydzwanianie po ludziasz w poszukiwaniu zguby jest zalosne. Jednak gole laski to przesada, a jesli tobie to odpowiada to twoja sprawa. Tu nie chodzi o desperacje czy pewnosc siebie i uczuc tylko zwykla ludzka przyzwoitosc. Jestem w zwiazku i nie mam potrzeby ogladac sie za ciachami zeby nie wiem jak pysznymi. %0 sukien? no coz tobie sie poszczescilo, ale moze nie kazda jest taka wymiarowa, zdecydowana i ma prawo mierzyc i 70 kiecek - prawo kupujacego.

"dlaczego jesteście takie drobiazgowe?! Za dużo czasu wolnego czy jak? brak pasji? nie rozumię..." nie rozumieM PRZEZ M nauczcie sie w koncu tez nie lubie towarzystwa kobiet a zwłaszcza podnietliwych lasek które sie ciągle smieja z byle czego jak ci striptizerka nie przeszkadza to ok , ale widze ze ty jestes z tych co twoja razja jest " NAJTWOJSZA " i jak ktos mysli inaczej to jest be

Gość moniczko 84 naucz się pisać
"rozumię" :o a co do reszty to się zgadzam

Gość dfve
chciałabym widzieć to twoje opanowanie na codzień :D:D baju baju baj :D:D:D:D

Co do telefonów to różne są w życiu sytuacje. Ktoś się może o kogoś po prostu niepokoić a jak między dwojgiem ludzi są takie relacje, że facet celowo nie odbiera to lepiej pomyśleć nad sensem związku a nie wydzwaniać. Reszty nie chce mi się komentować bo to głupoty .. Masz chyba 18 lat albo jesteś wyjątkowo niedojrzała.

Gość Armani Code
-fakt, wydzwanianie za kazdym razem moze byc irytujace, chyba, ze sprawa jest niecierpiaca zwloki - gartuluje kolezanek zatem - faceta tez gratuluje. ja nie chcalabym takich sytuacji na wieczorze mojego faceta a on na moim - 3? w porownaniu do mojej JEDNEJ to juz duzo