Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość converse all star

Czy zmienić styl ubioru, aby być bardziej zauważonym przez kobiety ???

Polecane posty

Gość converse all star

Napiszę jak ja się ubieram. Potrafię założyć bluzę z kapturem, gdy jeżdzę na rowerze albo uprawiam jakiś sport. ...a tak na co dzień to zależy od pory roku. W lecie zakładam zawsze t-shirty z jakimś ciekawym nadrukiem albo koszulki polo. Bardzo lubię chodzić w sportowych marynarkach, pod spodem jakiś t-shirt albo koszula. Do tego dżinsy o prostym kroju i czarne sportowe buty (albo trampki). Żadne rurki, dzwony nie wchodzą w grę. Lubię też chodzić w koszulach z długim rękawem, czasami w jakiś swetrach. W garnitur ubieram się rzadko, tylko jeśli muszę. Powinienem coś zmienić w swoim ubiorze ?

Gość lubięęę
każda ma swój gust ja lubię koszule ;) i styl półelegancki

Gość aaaaaabbbbb
Raczej nie :D Chociaż różnie laski patrzą... I jeden facet wygląda ok w takich zestawach a drugi nie... musiałbyś dać foto :D

Gość converse all star
Przed trzydziestką.

Gość aaaaaabbbbb
To musisz fajnie wyglądać ;D Przynajmniej tak sobie wyobraziłam :D

jakiej słuchasz muzyki? ... nie ważne modny jest styl, hip hop. odmłodzi Cie, wylyzuje. to działa.. dziewczyna sie podoba :)

Gość converse all star
Ja nie muszę się odmładzać ;) Jakiej muzyki słucham ? Słucham muzyki elektronicznej, trance, chill. Na t-shirtach mam właśnie tylko muzyczne motywy.

pierdolic to ! badz soba, noś to co chcesz i jak chcesz. nie ma co udawać kogos kim sie nie jest. na pewno znajdziesz Jakaś, której spodoba sie twój styl. Liczy sie to co masz w głowie i to co nosisz w serce :classic_cool: pozdrrrro :D 🖐️

Przeciez to trzeba dopasowac do konkretnej osoby a my nie wiemy jak wygladasz wiec to nie ma sensu.

Według mnie Twój styl jest okej. Uśmiechnij się, to będziesz zauważony przez kobiety. :)

Gość czemu tak piszesz, kim ejstes
nie bardzo rozumiem jaki zwiazek ma ubior ze znalezieniem milosci :O