Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczescie815

rocznica:)

Polecane posty

Gość szczescie815

za niedługo 2 lata jak jesteśmy razem:) ma ktoś może pomysł na jakiś prezent od serca:)?

Gość szczescie815
możecie "bez takich"? jak macie podawać takie przykłady to dzięki za pomoc...;)

Gość wizazystka ola
mysle ze mozesz zrobic cos w rodzaju albumu ze wszpolnymi zdjeciami, zeby mogl powspominac wspolnie spedzone chwile, gdy najdzie go ochota. Mozesz powklejac tam rowniez takie pamiatki jak bilety z pierwszego wspolnego kina i takie tam duperele jezeli masz:)

Gość a moze...
moze romantyczna kolacja we dwoje??

Gość szczescie815
tylko,że my mamy dosłownie 'kilka' zdjęć razem;) jakoś tak wyszło:)

Gość wizazystka ola
ciastko mu upiecz w ksztalcie serca:)

Gość szczescie815
hmm nie wiem czy moje zdolności kulinarne na to pozwolą :)) ja miałam taki dość błahy pomysł(tak mi się przynajmniej wydaje) Chciałam kupić jakiś zeszyt ładny.. i tak od siebie napisać mu za co go kocham, jakieś ładne cytaty o miłosci,swoje uczucia.. moze i wkleić tych naszych "kilka" zdjeć.. co o tym myslicie?

Gość wizazystka ola
bedzie od serca, bardzo fajny pomysl:) ja tez jestem marny cukiernik ale na walentynki kupilam w cukierni taki torcik w ksztalcie serca, kosztowal jakies grosze (25 zl chyba) a byl przepyszny i "od serca":D

Gość szczescie815
Ola a masz może jeszcze jakiś inny pomysł ;>?

Gość wizazystka ola
tak wlasnie mysle, ja na urodziny chloaka jeszcze zafundowalam taki delikatny striptiz:D czerwona bielizna, ponczochy na pasie, tylko musialam wczesniej troszke szampana wypic zeby sie osmielic to zrobic, ale wem ze on zawsze o tym marzyl, wiec jakos poszlo:)

Gość szczescie815
:) a Wy już długo jesteście razem :)?

Gość wizazystka ola
praiwe 4 lata. a te pomysly to tak na poczatku zwiazku byly, teraz juz wiem co mu trzeba i to kupuje, wtedy kombinowalam:D

Gość szczescie815
no to już ładnie:) ja się właśnie tak zastanawiam, z racji ze sa to 2 lata nie chce mu kupować jakichś bezsensownych prezentów;) wolałabym dać mu jakiś prezent, w który włozyłabym troche pracy, poswiecilabym czas na jego wykonanie:) taki prezent od serca.. i zastanawiam się wlasnie nad tym zeszytem;)

Gość wizazystka ola
a jeszcze jedno odnosnie tego zeszytu. masz pewnosc ze juz bedziecie razem zawsze? bo wiesz zeby kiedys sobioe nie siadl i nie zaczal sie nasmiewac z Ciebie przy tym zeszycie

Gość szczescie815
hmm..zastanowiło mnie to co napisałaś.. szczerze powiedziawszy, pewnosci 100%-owej nie mam.. ale on nie należy do "takich", którzy będą naśmiewać sie z takich prezentow..wiem, ze doceniłby taki prezent a muszę o to zapytać, dlaczego uwazasz, ze jednak moglby sie nasmiewac?

Gość wizazystka ola
bo tak sie w internecie juz naczytalam jak to sie ludzie potrafa zmienic, robia takie rzeczy ze nigdy bysmy sie ponich tego nie spodziewali. Dlatego pytam