Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana :)

kocha czy oszukuje

Polecane posty

Co robić?? kilka lat temu zaczęłam nowa prace miało być wspaniale i takie tam poznałam tam faceta od początku się nie lubiliśmy ale pewnego dnia zadzwonił zaczął prawic komplementy proponował kawę zdziwiona tym faktem doszłam do wniosku ze to zwykły zakład z kolegami, ale telefony były czesterze rozmowy coraz słodsze i dłuższe.. wiedziałam ze ma zonę i dorosłe dzieci (jest ode mnie starszy Ja mam 27 On 40) w rozmowach pojawiły się czułe słowa wiedziałam ze nie powinnam ale coś Mo mówiło ze On myśli poważnie i stało się zostawił dla Nie zonę !! i spotyka się ze Mna mówi ze kocha i wiem ze tak jest to się czuje!! wszystko jest ok tylko ze On dziwnie się zachowuje potrafi nie dać znaku życia przez 2 tygodnie, nie odbiera nie odpisuje potem dzwoni ja gdyby nigdy nic i dla niego niema tematu jak do niego dotrzeć? co zrobić by wpuścił Mnie w swój"mały świat"

Jak najszybciej uwolnij się od niego. Napewno ma mase kochanek które też przekonuje o swojej miłości. Zostawił żone, to już świadczy o jego nie odpowiedzialności i hamstwie, kiedyś i i tak Cię zostawi, zastanów się czy to ma sens? spójrz na to na sucho, jak to wygląda? facet zostawił dla cb zone i dzieci, i znika na kilka tygodni dodatkowo jest dużo starszy.. Zmarnujesz sobie tylko kilka wspaniałych lat, zrobi Ci jeszcze bahora i będzie..

liczę na co najmniej 50 postów a w między czasie strzelę sobie minetę , przyjemnego pisania życzę :)

Gość mama synka babki
a ja się zesrałam :( czy to normalne?