Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Januszek..........

proszek do prania......Myślałem,że jesteś ładniejsza!!!

Polecane posty

Gość nie chce być niegrzecznnny
pilot co jest ? spierdoliłeś ?

no na takich chłopaków ojczyzna może liczyć :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość musikalijnkijka
proszek jak to się podszyłaś? ale po co? nie rozumiem.

a gdzie pilot?:-D:-D:-D

Gość fikuu mikuu na patyku
proszek jestes pojebana:O

Gość musikalijnkijka
proszek chorujesz na cos? cos ci dolega? to jakies schorzenie? powiedz, chetnie Cie zrozumiem bo mialam dobre zdanie na Twoj temat i nie chce tego zmieniac

Gość IMO13811
Noxelia "Mam nadzieję, że w twoim wieku nie będę tak wyglądać... Na pewno nie będę Przepraszam, mam nadzieję, że nie sprawiłam zbyt dużej przykrości. Nie lubię ranić ludzi," ------------------------------------------- OSKARŻYCIELKA http://www.voila.pl/263/opdck/index.php?get=1&f=1 OSKARŻONA http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/54944fd33 7172b15.html Werdykt nie będzie niespodzianką. :D

Gość musikalijnkijka
nie mowcie ze jest pojebana, moze ma natręctwo mysli, moze to silniejsze od niej

Gość IMO13811
Proszek - ja rozumiem fanki, ale żebyś Ty mnie broniła na innych tematach? Nie powiem ciepło mi się na sercu zrobiło. :classic_cool:

musikalijnkijka Powiem jedno, nie jestem chora, ani głupia, poprostu czasem się pod kogoś podszywam ;). Jakbyś mnie znała lepiej, to byś napewno się nie pytała, Imo wiesz dlaczego Cię bronie?, bo ty jako jedyny w czasach największej nienawiści na kafeteri na moją osobe ty pozostawałeś neutralny i ani mnie nie wyzywałeś, ani nie broniłeś, tylko normalnie rozmawiałeś ;)

1. Pan ze zdjecia nie jest wolny - ale to juz chyba wszyscy wiemy :P 2. Pan ze zdjecia jest nielzym playbuchem - zarywa wszystkie laski chetne na sex (nie twierdze ze z nimi sypia) --- mozna to sprawdzic chocby na WOSZKu,ale trzeba wiedziec kiedy i w ktorym bedzie :P 3. nie zdradze wam ani jak sie nazywa ani gdzie sluzy - nie o to chodzi. 4. podsumowujac - oprocz ładnej buzi i poczucia humoru niewiele moze zaoferowac - NARCYZ to dobre pasujace do niego slowo

Gość IMO13811
Proszek - to musiał być podszyw. Ja ZAWSZE jestem złośliwy. :D Noxa - ale to już jesteś Ty - gdzie z tym ryłem do Żony? http://www.voila.pl/273/knwc1/?1

Gość musikalijnkijka
proszek masz racje nie znam Cie i nie twierdze ze jestes glupia. mozesz mi opowiedziec o tej potrzebie podszywania sie? bo teksty typu sram mordą juz tu wiele razy spotykalam, to za kazdym razem ty?

Gość IMO13811
Czarna Gapa 25 - "Pan" ukrywający się pod ksywką także 15(!) minut odpowiadał mi, że na obrazku jest mi-24...

Gość IMO13811
Czarna Gapa 25 - nie jestem rudy. :classic_cool:

Proszek do prania jest świetna :D🌼🖐️ Uwielbiam ją, całkiem oderwana od rzeczywistości osoba idealnie wpasowująca się w schemat i specyfikę Kafeterii. :D Nie wiem jak można ją nie lubić, mnie każdy jej topik i większość postów przyprawia o uśmiech. :):):):):):):) Zazdrościcie, że przebiła się z tłumu. :D

Zdesperowana Domowa Żona: masz bardzo ładne usta i płytki na ścianie. :)🖐️

Gość IMO13811
Noxa - subtelniej, bo teraz Twoje farmazony są zbyt ekstremalne.