Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Januszek..........

proszek do prania......Myślałem,że jesteś ładniejsza!!!

Polecane posty

Gość do noxelia
wiecznie mloda - bo cofnieta w rozwoju a sposob wypowiedzi jak na downa przystalo :o i te samouwielbienie, szokeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość IMO13811
Proszek - egoistko, podziel się sławą z nami maluczkimi peonami i jedną bladolicą wampirzycą. :P

IMO wyjasnij o co chodzi z Panem o niku 15? ja wiem ,ze to mi-24 ,bo znam tego Pana i wiem w ktorej jednostce lata. a w Polsce tylko w 2 lataja na Mi-24 :)

Hej, a tak poza tematem, to kto to ostatnio w topiku o Joli Rutowicz i Frytce odpowiedział, że nikt nie siedzi na Kafe 24/h i każdy ma swoje realne, prywatne życie? :D Która to palnęła? :D Przyznawać się und popierać linkiem nał. :D ZŻD - ale na serio ładne, ładne.

Gość IMO13811
Czarna Gapa 25 - zły dobór słów. Chodziło mi o to, że raz zapytałem się b777 co jest na fotce, to 15 minut czekałem na odpowiedź...

Gość IM013803
zdesperowana zona ma takie fajne usta, dalbym Ci do buzi gdybys chciala:P

Noxelia, mam taką małą proźbę. Mogłabyś usunąć zdjęcie ze swojej stopki, ponieważ od kilku dni mam koszmary w nocy, a czasami wogóle nie zasypiam. Mam nadzieje że ustosunkujesz się do mojej proźby, oraz zainstniałej sytuacji. Pozdrawiam Proszek do prania.

Gość IMO13811
Proszek - skróć ta cholerną stopkę. Wystarczą dwa zdjęcia (w tym jedno nagie)!

Zdesperowana Domowa Żona - w ogóle widać, że Ci się w życiu powodzi, no może poza siedzeniem na Kafeterii, bo tu sami przegrańcy, no ale trzeba sobie czasem jakoś czas zorganizować. Mnie bawi zawsze Jennifer, choć osobiście nic do niej nie mam, bo na taką księżniczkę pozuje, a dookoła niej na zdjęciach popegeerowskie budownictwo, krzywe ściany i generalnie chata wuja freda. :):):) Ja śmieję się z tego posta Noxeli do dziś. :D

Gość IM013803
zdesperowana zona nie odpowiedziala na propozycje, a ja tak chce:)

Przepraszam za błąd popełniony w poprzednim moim poście, wynikał on oczywiście z szybkości pisania, nerwów, stresu związanego z treścią. Oczywiście się poprawiam: Proźba -- Prośba.

Gość IM013803
no szukam laski ktora mnie rozdziewiczy i moj wybor pada na Ciebie:P

moze odpisywal na innym forum ? :D ja mam nieco inne podejscie - daleka jestem od oceniana i decydowania czy dana osoba jest tym za kogo sie podaje na podstawie spoznienia w przekazie informacji . Ale to nie zmienia faktu ,ze osoba ze zdjecia nie jest warta uwagi. :)

Gość IMO13811
Żona - to podszyw**! A ja zawsze mam tak, nie tylko wieczorową porą. :classic_cool: **podszyw z którym się zgadzam - chociaż inaczej bym dobrał słowa niż "on". :P

Gość IMO13811
Czarna Gapa 25 - tylko, że zdążył odpowiedzieć osobom które zadały mu pytania po mnie... Nie podniosłaby Ci się brew?

Gość IM013803
Wcale, nie podszyw. To ja prawdziwy IMO, i chce sie z zona spotkac:)