Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -Zzz

MĄŻ????

Polecane posty

Gość -Zzz

Witam Piszę bo muszę się pożalić bardzo kocham mojego męża on mnie niby też mamy 2 dzieci...jest mi smutno bo boję się,że może z kimś pisze niby nic ale kiedyś już taka sytuacja była a ja nie umiem zapomnieć o tym a z drugiej strony jest mi przykro bo na kumpli ma czas a dla nas tak średnio zazwyczaj ma go mało albo w pracy albo spotkanie albo coś tam.Czuje się tak jakbym wychowywała dzieci z teściową a nie z nim...najpierw chciał a teraz zostaje z tym sama...nawet specjalnie nie wychodzę z domu...czuję,że się zamykam przed światem ...mam czasem wrażenie,że on jest jeszcze kawalerem... Jest mi smutno Pozdrawiam

Gość -Zzz
Dzięki może jeszcze jakieś rady?

Gość chcialabym Ci coś poradzić
ale nie wiem co. .. ja bylam kiedys w podobnej sytuacji ... dzis mieszkam sama z dzieckiem i czekam na sprawe rozwodowa.. przez kilka lat mial mnie w nosie, dzis twierdzi, ze sie zmienil .. ale ja juz w ta zmiane nie wierze i powiem Ci, ze lepiej jest mi samej bo gdy bylam z nim to i tak ciagle bylam sama a do tego dochodzily tylko klotnie i inne rzeczy nieprzyjemne..

Gość -Zzz
Dziękuję kobietki za dobre rady jest mi cholernie ciężko bo chciałabym zaufać a już nie potrafię....kocham a momentami czuję niechęć i ogromny zwód...najgorsze,że ja już nie potrafię normalnie żyć wiecznie go podejrzewam a jak chciałam mu ostatnio sprawdzić telefon to mu smutno było bo on nic nie robi....nie sprawdziłam ale zaczynam się męczyć w tym związku...seks nie sprawia mi już takiej przyjemności jak kiedyś...momentami żałuje,że mam dzieci znaczy bardzo je kocham ale nie mam gdzie iść...a samej łatwiej odejść...muszę coś ze sobą zrobić bo zwariuję...Pozdrawiam